Analistler Bitcoin’de Önemli Noktayı Belirtti! Yükseliş İçin Bu Şart!

2 years ago 85

Analistler, yükseliş momentumunun devam etmesi için 22.800 doların üzerinde kalmanın önemini vurguladıkça, BTC fiyatı 200 haftalık hareketli ortalamasının altına düşüyor. Kripto para ekosistemindeki ruh hali, 22 Temmuz'da, yatırımcıların son iki ayın olaylarını geride bırakmalarına ve olumlu bir geleceğe bakmalarına yardımcı olan bir haftalık kazanımların ardından gözle görülür şekilde daha parlak.

TradingView'den elde edilen veriler, Bitcoin (BTC) fiyatının son birkaç gün içinde 23.000 dolarlık destek etrafında dalgalandığını ve güvenilir olan 200 haftalık hareketli ortalamanın (MA) biraz üzerinde kalmaya devam ettiğini gösteriyor. Analistlere göre, piyasanın yönü hakkındaki tartışmalar alevlenmeye devam ederken, hafta sonuna doğru izlenmesi gereken önemli seviyeler burada.

Bitcoin'de Hedef 22.800!

200 haftalık MA'nın üzerinde Bitcoin ticaretinin önemi, ana destek ve direnç bölgelerini vurgulayan aşağıdaki grafiği yayınlayan bağımsız piyasa analisti Michaël van de Poppe tarafından not edildi:

Van de Poppe'ye göre, Bitcoin 23.500 dolarda "yine kritik bir dirençle karşı karşıya" ve bundan sonra ne olacağı, fiyatının yükselip yükselmediğini veya 21.500 dolardan desteğe geri çekilip çekilmediğini belirleyecek.

Van de Poppe şu açıklamayı yaptı:

Eğer bu 23,8 bin dolardan kırılırsa, devam edeceğimizi ve ardından 28 bin doların masalarda olduğunu varsayıyorum, ancak aynı zamanda 200 haftalık MA'nın üzerinde net bir kırılımın olması gerekiyor.

BTC'nin 200 haftalık MA'nın üzerinde tutulmasının önemi, Bitcoin'in 22.800 doların üzerinde haftalık bir kapanış görme ihtiyacını vurgulayan piyasa analisti Rekt Capital tarafından daha da ele alındı ve şunları söyledi:

Büyük bir hareket bekleniyor.

Bitcoin'in alabileceği iki olası yolu özetleyen aşağıdaki grafiği sunan kripto traderı ve Twitter kullanıcısı  olan CryptoGodJohn'a göre, son fiyat hareketi "yakında #BTC için büyük bir hareketin olacağının" bir işareti:

CryptoGodJohn dedi ki:

Yukarı kırılım gelirse ve 24.200 dolar seviyesinde tutunursa, bence oldukça hızlı bir şekilde 27 bin – 28 bin dolar arasında doğru hareketleniriz. Aralığa geri dönmeye başlarsak, 20 bin dolara kadar bir düşüş görüyorum.

Basit Tutmak

Piyasa analisti Caleb Franzen, Bitcoin'in günlük fiyat hareketlerine odaklanmak yerine biriktirmeye ve biriktirmeye daha meyilli olanlar için, dolar-maliyet ortalamasını düşürmek açısından ne zaman iyi bir zaman olacağına dair aşağıdaki bilgileri sundu:

Genel kripto para piyasa değeri şu anda 1.048 trilyon dolar ve Bitcoin'in hakimiyet oranı %42.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article