Analistler Yorumladı: Bu Üç Altcoine Dikkat!

2 years ago 102

Kripto para piyasalarında geçen hareketli günlerin ardından daha yatay bir görünüm hakim. Yatırımcıların uğradıkları değer kayıpları sonrası zararlarını bir nebze olsun gidermek için gözler analistlerin üzerinde. İşte uzmanların bazı altcoin görüşleri!

Ethereum

Ethereum'un ( ETH ), 26 Haziran'da 20 günlük EMA'ya ulaştığı ancak boğaların fiyatı direncin üzerine çıkaramadığı ileri sürüldü. Bu durumun ayıların piyasadan kolayca vazgeçmeyeceğinin işareti olduğu söyleniyor.

ETH’da fiyat mevcut seviyeden gerilerse, ayıların ETH/USDT paritesini 1.050 dolara çekmeye çalışması öngörülüyor. Belirtilen durumun dikkat edilmesi gereken önemli bir seviye olduğu ileri sürüldü. Çünkü bu seviyenin altında yaşanılacak bir kırılmanın, ayıların hala piyasada hakim olduğu izlenimi vereceği söyleniyor.

Tüm bunların aksine kripto para biriminin fiyatı mevcut seviyeden yükselirse veya 1.050 doların üzerine çıkarsa, boğaların pariteyi 20 günlük EMA'nın üzerine çıkarmaya çalışacağı belirtildi. Olası durum gerçekleşirse, parite 1.700 dolarlık kırılma seviyesine yükselebileceği ve bu direncin üzerinde bir kırılma ile gelen kapanışın, yeni bir yükseliş trendini başlatabileceği öngörülüyor.

Solana

Solana’nın (SOL), 24 Haziran'dan bu yana hareketli ortalamaların arasında sıkıştığı ifade edildi. Bu durumun piyasadaki ayıların, 50 günlük SMA'ya rallilerde satış yaptığını ve boğaların 20 günlük EMA'ya düşüşlerde alım yaptığını gösterdiği belirtildi.

Kripto para biriminin hareketli ortalamasının bir yükseliş ivmesine yakın olduğu ileri sürüldü. Bununla birlikte yatırımcılar SOL’un fiyatını 50 günlük SMA'nın üzerine çıkarırsa, SOL/USDT paritesinin 60 dolara yükselebileceği düşünülüyor.

Shiba Inu

Shiba Inu'nun ( SHIB ) 25 Haziran'da 50 günlük SMA'nın üzerine çıktığı ancak boğaların toparlanmaya devam edemediği ileri sürüldü. Kripto para biriminin 20 günlük EMA’sının kademeli olarak yükseliş gösterdiği ve RSI’nın pozitif bölgede olduğu ifade ediliyor. Ayrıca fiyat mevcut seviyeden veya 20 günlük EMA'dan geri dönerse, boğaların tekrar yukarı yönlü hareketi sürdürmeye çalışacağı belirtildi.

Öte yandan kripto para biriminin fiyatı 0.000012 doların üzerine çıkarsa, SHIB/USDT paritesi 0.000014 dolardan genel dirence yükselebileceği düşünülüyor.

Read Entire Article