Analistten 6 Altcoin için Analiz: Yüzde 40 Yükseliş ve Daha Fazlası

2 years ago 106

Popüler kripto para analisti ve trader'ı Michaël van de Poppe, Binance Coin (BNB) ve Chainlink (LINK) dahil olmak üzere yarım düzine altcoin için sırada neyin olduğuna dair haritalandırma yaptı.

Analistin Radarındaki Altcoin'ler

Kripto para analisti ve trader'ı Michaël van de Poppe, 620 binden fazla Twitter takipçisine, kripto para borsası Binance'ın yerel varlığı Binance Coin'in (BNB) güçlü bir yükseliş trendinde kaldığını, ancak kısa vadede hafif bir geri çekilme beklediğini söyledi:

295 dolar desteğinin korunup korunmayacağı görmek gerekiyor. Durum böyle olursa (ve yeniden test edeceğimizden şüpheliyim), bir sonraki hedefin 375 dolar olduğunu varsayıyorum.

Analistin listesindeki ikinci altcoin merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink (LINK). Kripto para analistine göre, 12 dolarlık yukarı yönlü hedefine ulaşmadan önce LINK için sığ bir geri çekilme söz konusu:

8 doların destek olarak çalışmasının ve ardından 12 doların potansiyel hedef için tahtada olmasını bekliyorum.

Van de Poppe'nin radarındaki bir diğer altcoin, eşten eşe ödeme ağı olan Litecoin (LTC). Analist, LTC'nin yükseliş trendini sürdürmek için acil desteğini kırmaması ve üzerinde tutunması gerektiğini söylüyor:

Trend hala yukarı, ancak 65 dolarda çok önemli bir dirençle karşı karşıya. 58 doların üzerinde devam ettiğini görmek isterim ve 60 dolar civarında long pozisyon ararım. Eğer bunlar olursa, 75 dolara ve muhtemelen 95 dolara devam edeceğinden hiçbir şüphe yok.

Akıllı sözleşme platformu Harmony (ONE) de Van de Poppe'nin radarında. Analiste göre Harmony, Bitcoin karşısında (ONE/BTC) güç gösteriyor:

Net bir destek sipariş bloğu, yaklaşık 0.00000115 BTC (0,027 dolar) üzerinde tutunmalı. Böyle olursa, 0.00000165 BTC'ye (0,039 dolar) doğru başka bir yukarı yönlü hamlenin geleceği varsayımında bulunabilirim. Giriş yapmak için ideal seviyeler 0.00000114-0.00000125 BTC (0,027 - 0,030 dolar).

Van de Poppe'nin radarındaki beşinci altcoin Reserve Token (RSV) olarak bilinen ve varlığa dayalı stablecoin'in istikrarını sağlamayı amaçlayan bir kripto para olan Reserve Rights (RSR). Kripto para analistine göre RSR'nin ticareti biraz zor çünkü 0,007 dolardaki desteğini kaybetmesi yüzde 17'nin üzerinde bir düşüşü tetikleyebilir:

Şu anda destekte, ancak bu destek kaybedilirse 0,0065 dolara mı yoksa 0,00575 dolara mı hareket eder bilemiyorum. Hedefler açık, destek korunursa büyük olasılıkla 0,01 dolara gidebilir.

Altcoin'de Yüzde 40 Ralli Beklentisi

Analistin radarındaki sonuncu altcoin ise zincir dışı işlemleri güvenli bir şekilde sağlamak için tasarlanmış ölçeklendirme platformu Celer Network (CELR). Van de Poppe, boğaların kripto parayı en yakın desteğin üzerinde tuttuğu sürece CELR için yüzde 40'lık bir ralli öngörüyor:

Sürekli olarak daha yüksek dipler yaptığı için trend yukarı doğru. 0,0235-0,024 doların destek olarak korunduğunu görmek istiyorum ve ardından 0,034 dolara doğru bir hareket mümkün olabilir.

Read Entire Article