Analistten Çarpıcı Değerlendirme: Kripto Paralar Yükselişe Hazır!

2 years ago 75

Kripto para piyasalarının tanınan analisti, Bitcoin’i (BTC) önümüzdeki günlerde nasıl bir fiyatlama beklediği konusunda görüşlerini bildirdi.

Bitcoin Fiyat Hedefi

Kıdemli kripto para analisti Justin Bennett Twitter üzerinden 109.600 takipçisine, Bitcoin’in 18.700 doların üzerinde işlem görmeye devam etmesi durumunda lider kripto para biriminden beklentilerini takipçileriyle paylaştı. Uzman analist açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin 18.700 doların üzerinde devam ettiği sürece, kripto para birimi adeta benim başucu kitabım.

Bununla birlikte Justin Bennett, piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminin Cadılar Bayramı'na kadar yukarı yönlü harekete devam etmesi gerektiğini öngörüyor. Ayrıca kıdemli analist Justın Bennett ABD dolarının, kripto para birimlerine karşı gücünün bir ölçüsü olan ABD dolar endeksi'ni (DXY) ele alıyor. Kıdemli analist DXY ve kripto para birimlerinin bağı hakkında şunları söyledi:

Genel olarak konuşursak düşüş eğilimi gösteren bir DXY, kripto para birimleri adına yükseliş eğilimi gösterir ve bunun tersi de geçerlidir.

Kripto Paralarda Yükseliş

Justin Bennett, DXY'nin düşüş eğilimini onayladığını ve bunun kripto para piyasası için iyi bir haber olduğunu da sözlerine ekledi. Uzman isim açıklamalarında şunları vurguladı:

DXY bugün 10 aylık bir seviyeden düşüş eğilimini teyit etmekle kalmadı, aynı zamanda Ağustos ayından itibaren bu kanalın içinde kapandı. Bu demek oluyor ki hisse senetleri ve kripto para birimleri için yükseliş zamanı.

Öte yandan uzman analist tüm kripto para piyasasının gücünü (TOTAL) ele alıyor. Çeşitli görüşlerini bildiren analist TOTAL hakkında şunları vurguladı:

Bence TOTAL yatırımcılar tarafından izlenmesi gereken önemli kripto para grafiklerinden biri.  913 milyar dolar - 920 milyar dolar hala direnç olarak tutuluyor. Ekim rallisini güvence altına almak için bu alanın üzerinde bir günlük kapanış gerekiyor. Bu aralık kırılana kadar bekleyin.

Read Entire Article