Analistten Cepleri Dolduran Analiz: Altcoin’de Yüzde 500’lük Yükseliş!

2 years ago 104

Yakından takip edilen anonim kripto para analisti ve trader'ı Smart Contracter, en büyük köpek temalı kripto para Dogecoin'in (DOGE) cepleri dolduran bir ralliyle geri dönebileceği tahmininde bulundu.

"2019'daki Bitcoin'i Taklit Ediyor"

Smart Contracter olarak bilinen anonim kripto para analisti ve trader'ı, 210 binden fazla Twitter takipçisine Dogecoin'in çok aylık bir düşüş trendine girmesinin ardından yatay konsolidasyona girdiğini ve bu konsolidasyondan çıktığını belirterek köpek temalı kripto paranın büyük bir ralli yapabileceğini belirterek şunları söyledi:

DOGE'da iyi bir hacimle iki aylık konsolidasyonun patlaması. Dürüst olmak gerekirse muhtemelen iyi bir al ve unut oyunu bu.

Smart Contracter'a göre, köpek temalı kripto para şu anda Bitcoin'in (BTC) 2019'daki fiyat hareketini taklit ediyor. Analistin işaret ettiği dönemde en büyük kripto para, yatay konsolidasyondan çıkmış ve aylarca süren ağır düşüş hareketinin sonlandırdıktan sonra 4 bin dolarda 14 bin doların biraz altına yükselmişti.

Analist, "Evet, kişisel olarak Dogecoin'in Bitcoin'in 2019'da yaptığını yapmak için gerçek bir şansı olduğunu düşünüyorum. Derinlerde bir yerde pek çok insanın bunu düşündüğünü düşünüyorum, sadece şu anda pek çok çılgın insan bunu söylemek istemiyor." diyerek duruma vurgu yapıyor.

Yüzde 500'lük Yükseliş Beklentisi

Bir varlığın destek ve direnç seviyelerini saptamak için bir teknik analiz yöntemi olan Fibonacci geri çekme seviyelerine dayanarak değerlendirmede bulunan Smart Contracter, Dogecoin için 0,50 doların biraz altında bir hedef fiyat bölgesini işaret ediyor. Analistin işaret ettiği seviye, güncel DOGE fiyatlarıyla yüzde 500'ün üzerinde potansiyel bir yükseliş anlamına geliyor.

Analistin iddialı analizine konu olan köpek temalı kripto para Dogecoin, yazım sırasında günlükte yüzde 4,14 düşüşle 0,08077 dolardan alınıp satılıyor. DOGE, 10.7 milyar dolarlık piyasa değeri ile CoinMarketCap'in listesinde en büyük 10'ncu kripto para konumunda. En büyük köpek temalı kripto paranın en yakın rakibi Shiba Inu (SHIB) ise 8.13 milyar dolar piyasa değeri ile 12'nci sırada yer alıyor.

Read Entire Article