Analistten Dikkat Çeken “Ralli” Vurgusu: Bitcoin’deki Yükseliş, Yakın Vadede Devam Edecek mi?

2 years ago 96

Kripto para analisti Nicholas Merten, yakın tarihli bir Youtube yayınında Bitcoin'de yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, teknik görünümün yükseliş sinyalleri verdiğini ifade ederek lider kripto para birimi Bitcoin'in yakın vadede 30.000 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini öne sürdü.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Yakın tarihli bir Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan analist, Bitcoin adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, teknik görünümün yükseliş sinyalleri verdiğini öne sürdü ve mevcut fiyat seviyelerinden 29.000-30.000 dolar seviyelerine kadar önemli bir direnç seviyesi olmadığını savundu.

Teknik görünümün yükseliş sinyalleri verdiğini öne süren kripto para analisti Nicholas Merten, lider kripto para birimi Bitcoin'in yakın vadede 29.000-30.000 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini savundu. Öte yandan analiste göre Bitcoin, ilerleyen haftalarda 30.000 dolar seviyelerine yükselmesi durumunda bu seviyelerde bir süre konsolide olabilir.

Kripto Para Piyasası, Haftaya Düşüş ile Başladı

Yeni haftaya düşüş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 21.900 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki değer kayıplarının da etkisiyle günün erken saatlerinde yönünü yeniden aşağı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 1.520 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,05 trilyon dolar seviyelerine geriledi. Bitcoin 21.900 dolar seviyelerine gerilemesinin ardından piyasadaki volatilite de artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 200 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article