Analistten Dikkat Çeken “Ralli” Vurgusu: Bitcoin, Yeni Bir Yükselişe mi Hazırlanıyor?

1 year ago 66

Hafta içerisinde nispeten düşük volatilitede fiyat hareketleri kaydeden lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), bu süreçte 27.500 dolar ile 28.500 dolar seviyeleri arasında konsolide olmaya başladı. Bitcoin'deki bu konsolidasyon devam ederken analist, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasındaki güncel durumu ve teknik görünümleri değerlendirdi.

Bitcoin'deki Konsolidasyon Devam Edecek mi?

Hafta boyu 27.500 dolar ile 28.500 dolar seviyeleri arasında konsolide olan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta son gününe düşük oranlı değer kayıpları ile başladı ve 27.900 dolar seviyelerine geriledi. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, güne çeşitli oranlarda değer kayıpları ile başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1830 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri ise CoinMarketCap verilerine göre ise son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %1'e yakın düşüş ile 1,17 trilyon dolar seviyelerine geriledi. Kripto para piyasasındaki bu son durumu değerlendiren analist, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile güncel teknik görünümlere dikkat çekti.

Analist, Bitcoin'deki Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Sosyal medya hesaplarında 'CredibleCrypto' kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı bir dizi paylaşım ile piyasadaki son durumu değerlendirdi. Analist, lider kripto para birimi Bitcoin'deki konsolidasyonun bir süre daha devam edebileceğini ancak konsolidasyon sürecinin uzamasının da daha güçlü bir yükselişe işaret ediyor olabileceğini ifade etti. Lider kripto para birimi Bitcoin'deki konsolidasyonun bir süre daha devam edebileceğin öne süren analist, Bitcoin'in mevcut fiyat hareketleri itibarıyla 2019 ve 2020 yıllarındaki yükselişlere benzer bir rallinin başlangıcında olabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article