Analistten Dikkat Çeken “Ralli” Vurgusu: Bu İki Kripto Birimine İşaret Etti!

2 years ago 90

Pantera Capital, Beklenen Kripto Rallisini İşaret Etti! Büyük Ralli İçin Tarih Verdi

Sosyal medyada "InvestAnswers" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, yakın tarihli bir Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, kripto para piyasasının ilerleyen aylarda belirli ölçüde yükselişe geçebileceğini ifade ederken, aynı zamanda piyasanın toparlanması ile Ethereum (ETH) ve Solana'nın (SOL) yeniden güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini savundu.

Analist, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi

Yakın tarihli bir Youtube yayınında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan analist, güncel teknik görünümü değerlendirdi. Sosyal medyada "InvestAnswers" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, kripto para piyasasının ilerleyen aylar içerisinde yeniden belirli ölçüde yükselişe geçebileceğini ve piyasadaki düşüş eğiliminin bir süreliğine de olsa önemli ölçüde azalabileceğini belirtti.

Analist, kripto para piyasasının ilerleyen aylar içerisinde yeniden yükselişe geçeceğine savunmakla beraber, aynı zamanda piyasanın toparlanması ile birlikte Ethereum (ETH) ve Solana'nın (SOL) bu zaman diliminde yeniden güçlü bir ralli başlatabileceklerine yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son yükseliş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 22.000 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki yükselişin de etkisiyle değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH) kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.535 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 1,06 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan kripto para piyasasındaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatte yaklaşık 800 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article