Analistten Ethereum’a (ETH) İddialı Hedef: Düzeltme Tamamlandı!

1 year ago 55
Okuma Süresi: 2 Dakika

2018 yılında Bitcoin’in (BTC) ayı piyasasının dibini kıran bir kripto para analisti, önde gelen akıllı sözleşme platformu olan Ethereum’un ( ETH ) önümüzdeki aylarda devasa bir ralli için hazır göründüğüne inanıyor.

“Ethereum’da Düzeltme Dönemi Tamamlandı”

Kıdemli analist Bluntz, sosyal medya devi Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Ethereum’un muhtemelen düzeltme dönemini yüksek zaman diliminde tamamladığını ve ayı piyasasını sona erdirebilecek büyük bir kırılma için hazırlandığını ileri sürdü.

Kripto para stratejistine göre, 2023 yılının geri kalanı önde gelen akıllı sözleşme platformunun piyasaların amiral gemisi olan BTC’den önemli ölçüde daha iyi performans göstermesini sağlayacak parabolik bir ilerleme için Ethereum’u ayarlayabilir. Uzman analist açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bence bu yılın geri kalanı başka bir boğa koşusu için hazırlanıyor gibi görünüyor. ETH, USD paritesi üzerinde güzel bir temel yapıya sahiptir ve BTC paritesi de yüksek zaman dilimlerinde çok güzel erken tersine dönme belirtilerine sahip. ETH’nin BTC’den daha iyi performans göstermesini bekliyorum.

ETH/BTC Paritesi!

Kıdemli analist Bluntz, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin etmeye çalışan gelişmiş bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisinin deneyimli bir uygulayıcısıdır. Teoriye göre, yükseliş eğilimi gösteren bir varlık beş dalgalı bir ralliye tanık olur ve üçüncü dalga en dik yükselişi işaret eder.

Bluntz’un grafikleri ele alındığında Ethereum’un 2023 sona ermeden önce ETH’yi 4.000 dolara yaklaştırabilecek üçüncü dalga dalgasının erken aşamalarında olduğunu öne sürüyor. Ethereum’a karşı Bitcoin (ETH/BTC) görünümüne gelince, paritenin 2.750 dolar değerinde 0.09 BTC’ye kadar yükselebileceğini tahmin ediyor gibi görünüyor. Yazı kaleme alındığında 21milyon.com web sitesinden alınan verilere göre ETH 1.920 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article