Analistten Ethereum Yatırımcılarını Üzecek Haber! Düşüş Görülebilir!

2 years ago 96

Popüler bir kripto para analisti Bitcoin’de (BTC) yaşanan yükselişin ardından lider akıllı sözleşme platformu olan Ethereum’un (ETH) fiyat hareketi hakkında görüşlerini bildirdi.

Ethereum'da Düşüş Yaşanabilir!

Uzman analist Justin Bennett yeni bir YouTube videosunda 11.200 abonesine Ethereum’u bu yıl içerisinde yeni düşüşler beklediğini ve bunun sebebi olarak ise kripto para biriminin grafiklerinin bir düşüş sinyali verdiğini öne sürdü. Ayrıca kıdemli analist yaşanan küçük çaplı Bitcoin rallisine eşlik eden Ethereum yükselişinin yeterli satış imkanı vermediğini ve olası bir yükselişte yeni satış işlemleri gerçekleşeceğini belirtti. Kıdemli analist açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Ethereum grafiği ele alındığında sizlerin de gördüğü gibi, Temmuz ayının en düşük seviyesinden bu yana yükseliş hareketinin karşılığı olarak gerçekleşen satış işlemleri yeterli miktarda değil. Dolayısıyla kripto para piyasalarında yaşanacak yeni ralli ile çok daha yüksek seviyelerde satış işlemleri görülebilir. Ayrıca şu anki rahatlama rallisi teknik olarak hala bozulmamış durumda…

Bununla birlikte Ethereum’un grafikleri o kadar da sağlıklı görünmüyor. Çünkü kripto para biriminin grafiklerinde bir yükselen takoz görünümü hakim. Düşüş trendi içerisinde olan bir piyasada yükselen takoz görünümü pek sağlıklı olmaz. Kripto para piyasalarında yaşanan ayı sezonu ile birlikte yükselen takoz görünümü oluşur ise bu durum alıcıların tükenmesine ve tipik olarak daha düşük bir rotasyona yol açabilir.

ETH'da Mevcut Seviye Önemli

Uzman analist Justin Bennett, en büyük ikinci altcoin olan Ethereum'un 1.810 dolar seviyesinde bulunan destek bölgesini oldukça iyi korumasının önümüzdeki günlerde fiyatlamasında etkisinin çok yüksek olacağını ileri sürdü. Kıdemli analiste göre, 1.830 doların altındaki herhangi bir günlük kapanış düşüş eğilimini hızlandıracaktır.

Yazı kaleme alındığında lider akıllı sözleşme platformu Ethereum son 24 saat içerisinde yaşanan %1.48 oranında düşüş ile 1.852 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article