Analistten Fırsat İlanı: Bu Altcoin Değerini 100’e Katlayabilir!

2 years ago 96

Popüler kripto analisti ve trader'ı Kevin Svenson, Ethereum tabalı bir altcoin'in yatırımcılarına uzun vadede büyük kazanç sağlayacağını ve hatta değerini 100'e katlayabileceğini iddia etti. Analist, söz konusu altcoin'in kısa vadede kayıplara neden olabileceğinin de altını çizerek yatırımcıları uyardı.

Önce Düşüş, Sonra Yükseliş

Kripto para analisti Kevin Svenson, 100 binden fazla en büyük altcoin Ethereum'un (ETH) 500-700 dolar aralığına düşebileceğini, böyle bir senaryoda Ethereum tabanlı merkeziyetsiz veri akışı ve oracle ağı Chainlink'in (LINK) 2 dolar ila 3 dolar bölgesine gerileyebileceğini belirterek şunları söyledi:

Önümüzdeki birkaç yıl içinde LINK'i 2-3 dolar aralığında satın alırsanız bu, Chainlink'te 100 kat kazanç demektir. Bu fiyatlar gelirse hazır olsanız iyi olur. Şu anda çoğu altcoin'de sözde dipten alım yapmaktan kaçınıyorum ancak ETH ve LINK'i iyi satın alımlar olarak belirtmemin nedeni, bunların tüm endüstride en çok benimsenen projeler olmalarıdır. Gerçek bir altyapı sunuyorlar ve uzun vadeli potansiyelleri var.

Svenson'ın LINK'teki 100 katlık yükseliş beklentisi, altcoin'in yüzde 13 bin 200 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 53 dolara yükseldiği Nisan 2019 ile Mayıs 2021 arasındaki performansına dayanıyor gibi görünüyor.

Analistin işaret ettiği Chainlink, yazım sırasında 6,65 dolardan işlem görüyor.

"Ayı Piyasası Sancısı Sürecek"

Svenson, kripto para piyasalarını etkisi altına alan ayı piyasasının kısa vadede devam edeceğine inanıyor.

Mevcut kripto paralardaki ayı piyasasında ortaya çıktığını gördüğümüz Yıkıcı Domino Etkisi tarihi oldu. LUNA'nın aşağı yönlü baskı yaratmasıyla başlayan aşırı kaldıraçlı piyasada BTC madencilerinin teslim olduğu görüldü ve ardından bu çöküş, birbiri ardına çöken kripto para kredi platformlarına sıçradı. Daha fazla acı çekmeden tüm bunların hemen şimdi sona ereceğine inanmak benim için zor. Muhtemelen biraz daha kan akacak. Ancak iyi haber şu ki, bunun gibi olaylar bir döngü dibinin olağan işaretleridir ancak bu, tam olarak nerede/ne zaman olacağına bağlı.

Read Entire Article