Analistten İnanılmaz Bitcoin Analizi! Bunu Daha Önce Görmemiştiniz!

2 years ago 88

Kripto analisti Eric Wall, takipçilerine yatırımcıların Bitcoin yangın satışını kaçırdığını söyledi. Kışkırtıcı yorumcu, bu Çarşamba günü Bitcoin (BTC) fiyatının 24.000 doların üzerine çıkmasından sonra yorumlarını yaptı. Temmuz ayı boyunca BTC, 20.000 dolar bölgesi etrafında veya altında gezindi. Bitcoin fiyatı o zamandan beri hafifçe 22.844 dolara düştü, ancak önceki 30 günde %10,7 arttı.

Gökkuşağı Asla Yalan Söylemez

Eric Wall, en son iddiasını, Bitcoin gökkuşağı fiyat tablosuna dayandırıyor. Logaritmik fiyat çizelgesi, Bitcoin fiyat hareketini bir gökkuşağına karşı ölçer ve her bir renk yatırımcıların yapması gereken bir harekete karşılık gelir.

Gökkuşağının sıcak renkleri aşırı ısınan bir pazarı temsil eder. Maksimum kabarcık bölgesi ve Sat gibi etiketlere sahip. Soğuk renkler biriktir ve satın al ile işaretlenir. Bitcoin fiyatı Çarşamba günü keskin bir şekilde yükselirken ve grafik maviden yeşile kaymıştı. Wall, Twitter'a giderek anın kaçınılmaz olduğunu ilan etti.

Bunun yanında Wall şu açıklamayı yaptı:

Kabul edelim, bu tweetin geleceğini her zaman biliyordunuz – bu kadar çabuk geleceğini beklemiyordunuz. Az önce yangın satışını kaçırdınız.

Wall, gökkuşağı grafiğini şiddetle savunmakta. BlockchainCenter'ın kendisinin de belirttiği gibi, gökkuşağı grafiği, Bitcoin fiyat hareketini incelemenin sadece eğlenceli bir yoludur ve ciddi bir yatırım tavsiyesi olarak alınmamalıdır.

Bitcoin'e Geniş Bir Bakış Açısı

Diğer Twitter kullanıcıları, Bitcoin fiyat artışlarının ayı piyasalarında bile gerçekleştiğine ve kripto kışının bir geri dönüş yolu olduğuna dikkat çekti. Diğer katılımcılar, Wall'ın yorumlarını daha az ciddiye aldılar ve gökkuşağına dayalı bir fiyat tablosunu körü körüne takip etmenin ironisini takdir ettiler.

Son ayı piyasasının ciddiyeti, daha önce sağlam görünen tahmin modellerini test etti. Haziran ayında Vitalik Buterin, stok akış analizi modelini belirsiz bir piyasada yanlış kesinlik sağladığı için eleştirdi.

Buterin şu açıklamayı yaptı.

İnsanlara, artan sayının zararlı olduğuna ve tüm alayları hak ettiğine dair yanlış bir kesinlik ve kader duygusu veren finansal modellerin olduğunu düşünüyorum. Gökkuşağı fiyat grafiği şimdilik kırılmamış olabilir, ancak hiçbir grafik veya tahmin modeli eleştirel düşüncenin yerini alamaz.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article