Analistten İpucu: Bu 2 Altcoin 100X Yapabilir!

2 years ago 83

Kripto para piyasasına ilk adım atan kişiler genellikle daha önce arkadaşlarının ya da yakınlarının paralarını 5 kat, 10 kat ve hatta 100 kat katladığını duyarak piyasaya giriş yapıyor. Ancak bu noktada da unutulmaması gereken bir durum var: Kripto para birimleri çok kazandırdığı gibi zaman zaman büyük kayıplar yaşamanıza da sebep olabilir. Bu sebeple her zaman ifade ettiğimiz gibi mutlaka kendi araştırmanızı yaparak ve yatırım stratejinizi belirleyerek adımlar atmanızda kayıpların en aza indirilmesi noktasında büyük önem var.

Kripto para piyasasının popüler isimlerinden olan Joe Parys de yatırımcısına 100 kata kadar kazanç sağlama potansiyeli olan 2 altcoin’i paylaşıyor. Hadi bu altcoin’lere bir göz atalım.

HEX (HEX)

Richard Heart tarafından 2 Aralık 2019’da tasarlanıp piyasaya sürülen HEX, kendisini blok zincirindeki Mevduat Sertifikası olarak tanımlıyor.

Öte yandan HEX, Ethereum ağında başlatılan bir ERC20 token’ı ve HEX, geleneksel finansal piyasalarda kullanılan finansal ürünün blok zinciri karşılığı olarak Mevduat Sertifikasının yerini alacak bir değer deposu olarak tasarlandı. HEX ayrıca Ethereum ağı içindeki kripto para birimlerinde ortaya çıkan DeFi ekosisteminden de faydalanıyor.

Bunlara ek olarak analistin açıklamalarına göre HEX, staking mekanizmasını da kullanıyor ve bu şekilde HEX token fiyatının uzun vadeli artışının sağlanacağı ifade ediliyor. HEX’te ne kadar uzun staking yapılırsa pasif gelir de o oranda artıyor. Yazının yayına hazırlandığı sırada 0,18 dolar bandında işlem gören HEX, piyasa değeri bakımından 201. sırada yer alıyor. Analiste göre HEX’in hem fiyatı hem piyasa değeri düşük olduğu için büyük artış potansiyeli bulunuyor.

PulseX (PLSX)

PulseX Sacrifice, hareket ve toplanma özgürlüğünün insan haklarının korunmasını sağladığına inanan bir grup insan tarafından oluşturuldu. Bu token için birden fazla farklı kullanım durumu bulunuyor. Analist bu kullanım durumları sebebiyle PLSX sahiplerinin her zaman teşvik edildiğini ve yatırımcı sayısının da bu şekilde artacağını ifade ediyor.

Buna ek olarak PLSX’in burning mekanizması da var ve bu sayede token’ın deflasyonist olacağı da ifade ediliyor. Burning ile piyasadan sürekli olarak PLSX token’ları kaldırılacağı içinde yatırımcıların özellikle uzun vadede büyük kar elde etme imkanları olduğu dile getiriliyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article