Analistten Kripto Para Yatırımcılarına Uyarı: Bitcoin (BTC), Bu Fiyat Seviyelerine Gerileyebilir mi?

2 years ago 102

Sosyal medyada "Rager" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile Bitcoin (BTC) adına güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kısa vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, BTC adına yakın vadede olası iki dip fiyat seviyesine dikkat çekti ve kripto para yatırımcılarını uyardı.

Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

"Rager" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarında Bitcoin (BTC) adına kısa vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, BTC adına 200 günlük hareketli ortalamanın yakın vadede oldukça önemli olduğunu ifade etti ve potansiyel iki dip fiyat seviyesine dikkat çekti. Öte yandan kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam etmesi ihtimaline değinen analist, Bitcoin'in bu süreçte sırasıyla 17.000 dolar ve 14.000 dolar fiyat seviyelerine kadar gerileyebileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 20.700 dolar seviyelerine kadar geriledi. Kripto para piyasası, Bitcoin'in 20.700 dolar seviyelerine gerilemesi ve güncel haber akışlarının da etkisiyle güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Ethereum (ETH), son 24 saatte %10'a yakın değer kaybetti ve 1.110 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1 trilyon doların altına geriledi. Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 240 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article