Analistten Kripto Para Yatırımcılarına Uyarı: Bitcoin (BTC), Bu Fiyat Seviyelerine Kadar Gerileyebilir mi?

2 years ago 95

Sosyal medyada "CryptoCapo" olarak bilinen kripto para analisti, piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret eden analist, güncel teknik görünümü değerlendirdi. Kripto para analisti, Bitcoin' de 19.000 dolar desteğinin kaybedilmesi durumunda piyasadaki düşüş ivmesinin hız kazanabileceğini ifade etti.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendiren analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin yakın vadede bir süre daha devam edebileceğini savundu. Analist, Bitcoin'de yeniden 19.000 dolar destek seviyesinin kaybedilmesi durumunda piyasadaki düşüş ivmesinin hız kazanabileceğini yönelik düşüncelerini paylaştı ve BTC'nin bu süreçte 15.800 dolar ile 16.200 dolar seviyelerine kadar gerileyebileceğini belirtti.

Öte yandan Ethereum adına da kritik fiyat seviyelerine işaret eden analist, piyasadaki düşüş ivmesinin devam etmesi durumunda ETH'nin 600-700 dolar bandına kadar gerileyebileceğini öne sürdü.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasası, Bitcoin'in 20.800 dolar seviyelerine ulaşması ile birlikte güne yükseliş ile başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.200 dolar seviyelerini aştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 976 milyar dolara ulaştı. Ayrıca kripto para piyasasındaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 200 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article