Analistten Kripto Para Yatırımcılarına Uyarı: “Bitcoin (BTC), Yakın Vadede Bu Seviyelere Geri Çekilebilir!”

2 years ago 82

Kripto para analisti Justin Bennet, yakın tarihli yayımladığı son blog yazısında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, Bitcoin adına yakın vadede kritik fiyat seviyelerine işaret ederek kripto para yatırımcılarını uyardı.

Kripto Para Analisti, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Son blog yazısında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan ve güncel teknik görünümü değerlendiren kripto para analisti Justin Bennet, lider kripto para birimi Bitcoin'in yakın vadede 22.000 dolar ile 21.600 dolar seviyelerine geri çekilebileceğini ve ardından yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğini öne sürdü. Analiste göre Bitcoin (BTC), 24.200 doları aşması ile birlikte değer artışlarına hız kazandırabilir.

Kripto para piyasasının yakın vadede yeniden düşüşe geçmesi durumunda Ethereum (ETH) adına 1.515 ve 1.530 dolar seviyelerinin kritik olabileceğini ifade eden analist, piyasanın yükselişe geçmesi ve 1.700 dolar seviyelerinin aşılması ile birlikte ise ETH'nin güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini belirtti.

Kripto Para Piyasası, Güne Yükseliş ile Başladı

Güne yükseliş ile başlayan Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 24.000 dolar seviyelerini aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yükseliş yönlü fiyat hareketlerine hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.725 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, son 24 saatte ortalama %4,5'lik bir artış ile 1,15 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 500 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article