Analistten Yatırımcılara Uyarı: Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Adına Yakın Vadede Bu Seviyeler Kritik!

2 years ago 91

Sosyal medyada "Altcoin Sherpa" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile birlikte piyasadaki son durumu değerlendirdi. Analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin yakın vadede de devam edebileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı ve Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) adına kritik fiyat seviyelerine işaret ederek yatırımcıları uyardı.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile birlikte kripto para piyasasındaki son durumu değerlendiren analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam edebileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı. Analist, ETH adına kısa vadede 975 dolar seviyelerinin kaybedilmesi durumunda 600 dolar bandının kritik bir destek seviyesi oluşturabileceğini belirtti.

Öte yandan analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam etmesi ve lider kripto para birimi Bitcoin'in 20.000 dolar destek bandının altına gerilemesi durumunda BTC adına kısa vadede bir sonraki destek seviyesinin 16.000 dolar seviyeleri olabileceğini savundu.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde değer kayıplarına hız kazandırdı ve 20.000 dolar seviyelerine kadar geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, hafta başından bu yana çift haneli değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği ortalama %5,5'lik düşüşün ardından 1.085 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan kripto para piyasasının toplam değeri 929 milyar dolara geriledi. Ayrıca Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 160 milyon dolarlık short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article