Analistten Yatırımcılara Uyarı: “Bu İki Altcoin’de Tehlike Çanları Çalıyor Olabilir!”

2 years ago 93

Sosyal medyada "Altcoin Sherpa" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, ayrıca teknik görünümün yakın vadede düşüş sinyalleri verdiği kripto para birimlerine işaret etti ve yatırımcıları uyardı.

Analistten Yatırımcılara Uyarı

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan kripto para analisti, güncel teknik görünümü değerlendirdi ve teknik görünümün düşüş sinyalleri verdiği kripto para birimlerine dikkat çekerek yatırımcıları uyardı. Analist, son haftalarda güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayan Ethereum Classic'in (ETC) yakın vadede sırasıyla 33 dolar ile 30 dolar fiyat seviyelerine geri çekilebileceğini ifade etti.

Öte yandan analist, ETC'deki ortalama %15'lik bir düşüş beklentisinin aksine Optimism'de (OP) yüksek oranlı bir düşüş bekliyor. Analiste göre son 1 aylık zaman dilim içerisinde oldukça güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayan Optimism (OP), kripto para piyasasının yeniden düşüş yönlü bir ivme yakalaması durumunda 1,12 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Son 24 saatte ortalama %1'lik bir değer artışı kaydeden Bitcoin (BTC), 23.100 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Çoğu altcoin, güne yükseliş ile başladı. Ethereum (ETH), 1.650 dolar seviyelerini aştı ve kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,12 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 125 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article