Analistten Yatırımcılara Uyarı: Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Edecek mi?

2 years ago 84

Sosyal medyada "Rekt Capital" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımları ile piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, teknik görünümün düşüş sinyalleri verdiğini ifade ederek kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin, yakın vadede devam edebileceğini öne sürdü.

Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendiren kripto para analisti, güncel teknik görünümün düşüş sinyalleri verdiğini ve kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin, yakın vadede devam edebileceğini öne sürdü. Analist, piyasadaki düşüş ivmesinin devam edebileceğini öne sürerken, aynı zamanda lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti.

Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) yakın vadede 21.800 dolar seviyelerini aşmasının oldukça kritik olduğunu dile getiren analist, Ethereum'un (ETH) adına ise 1.400 dolar seviyelerinin önemli bir destek seviyesi olduğunu belirtti. Analiste göre ETH, 1.400 dolar desteğini kaybederse yakın vadede 1.000 dolar seviyelerine geri çekilebilir.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Son 24 saatte %1'e yakın bir değer artışı kaydeden Bitcoin (BTC), 21.225 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden yukarı çevirdi ve değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.450 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,02 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 143 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article