Analistten Yatırımcılara Uyarı: Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve LookRare (LOOKS) Adına Kritik Fiyat Seviyeleri!

2 years ago 96

Sosyal medyada "Altcoin Sherpa" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendirdi ve Solana (SOL), Polygon (MATIC), LookRare (LOOKS) adına kritik fiyat seviyelerine işaret ederek kripto para yatırımcılarını uyardı.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendiren kripto para analisti, Solana (SOL), Polygon (MATIC), LookRare (LOOKS) adına güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kritik fiyat seviyelerine işaret ederek kripto para yatırımcılarını uyardı. Analist, Solana (SOL) adına kısa vadede 40 dolar seviyelerinin oldukça kritik olduğunu ve SOL adına yakın vadede önemli bir direnç oluşturabileceğini belirtti.

Ayrıca analist, MATIC ve LOOKS'un da kritik direnç seviyelerine oldukça yakın olduğunu ifade ederek kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam etmesi durumunda güncel teknik görünümün bu üç kripto para birimi adına düşüş sinyalleri verdiğini savundu.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinden bu yana düşüş yönlü fiyat hareketlerine hız kazandırdı ve 20.250 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, hafta başından bu yana çift haneli değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği değer kayıplarının ardından 1.140 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 949 milyar dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 170 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article