Analistten “Yüksek Potansiyel” Vurgusu: Bu Altcoin’e İşaret Etti!

2 years ago 88

Sosyal medyada "InvestAnswers" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, yakın tarihli bir Youtube'da Uniswap'a (UNI) ilişkin düşüncelerini dile getirdi ve UNI adına uzun vadeli yükseliş beklentisini dile getirdi. Analist, Uniswap'ı merkezi kripto para borsaları ile kıyasladı ve UNI'nin uzun vadede %300'ü aşan bir değer artışı kaydedebileceğini öne sürdü.

Analist, Uniswap'taki Potansiyele İşaret Etti

Yakın tarihli bir Youtube yayınında merkeziyetsiz kripto para borsası Uniswap ve borsanın yerel kripto para birimi UNI'ye ilişkin yükseliş beklentisini dile getiren analist, güncel metriklere işaret etti. Analist, pazar payları ve güncel işlem hacimleri gibi birçok yönden Uniswap ile bazı merkezi kripto para borsaları kıyasladı ve UNI'nin potansiyel olarak gerçek değerinin oldukça altına olabileceğini dile getirdi. Analiste göre UNI, uzun vadede en az %300'lük bir değer artışı kaydedebilecek bir potansiyele sahip.

Kripto Para Piyasası, Güne Yükseliş ile Başladı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), güne yükseliş ile başladı ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %1'e yakın bir değer artışı kaydederek 23.000 dolardan işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son günlerdeki düşüş eğiliminin ardından yeniden yükselişe geçti. Ethereum (ETH) da kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.635 dolar seviyelerini aştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,11 trilyon dolara ulaştı. Ayrıca Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatte yaklaşık 170 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu. Öte yandan Solana (SOL) ise piyasadaki yükselişe karşın ağdaki güvenlik sorunları nedeniyle güne düşüş ile başladı ve 39 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article