Analitik Firması Santiment, Bu Göstergeyi İşaret Etti! Bitcoin Ralliye Hazırlanıyor Olabilir

2 years ago 112
Analitik Firması Santiment, Bu Göstergeyi İşaret Etti! Bitcoin Ralliye Hazırlanıyor Olabilir

Kripto analitik firması Santiment, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında bir takım açıklamalarda bulundu. Santiment, yaptığı açıklamalarda bir göstergenin Bitcoin (BTC) için olumlu bir kırılmanın başlangıcına işaret edebileceğini söyledi.

Bitcoin (BTC) şu anda 40.000 dolar seviyesinin altında işlem görürken, Santiment Altın’daki yükselişe dikkat çekti. Öyle ki Altın, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son iki hafta içerisinde yaklaşık %5 arttı ve bu, değerli metal için önemli bir miktar.

Santiment: Bu Gösterge Ralli İşareti Verecek

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, düzeltici bir ABD borsasıyla birlikte zayıflık gösterirken, Santiment, BTC’nin hisse senetleriyle ilişkisini kesmeyi başarması durumunda, bunun yeni bir rallinin önemli bir işareti olacağını belirtti.

Santiment tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Bitcoin 40.000 doların üzerinde zorlukla asılı kalıyor ve haftanın sonuna kadar olan bu orta ölçekli düşüş, S&P500’ün bir kez daha düşmesiyle aynı zamana denk geldi. Bu arada altın sekiz ayın zirvesine çıktı. Olumlu bir kopuşun işareti olmak için bir BTC korelasyon kırılımını izleyin.”

Yatırımcılara yönelik yakın zamanda yapılan bir güncellemede, dijital varlık yöneticisi Pantera Capital yetkilisi, geleneksel piyasalardan gelen kriptoyla ilgili benzer bir şey söyledi.

Kripto Paralar Geleneksel Piyasalardan Ayrılacak

Pantera’nın baş yatırım sorumlusu Joey Krug, şirketin Blockchain Letter‘ında, kriptonun geleneksel makro piyasalarla korelasyon gösterme eğiliminde olmasına rağmen, kırılımın çok uzun sürdüğünü belirtti.

Joey Krug, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

“Önümüzdeki haftalarda kriptonun temel olarak geleneksel piyasalardan ayrılacağını ve tekrar kendi başına ticaret yapmaya başlayacağını düşünüyoruz. Özellikle DeFi (merkezi olmayan finans) gibi şeylerde zaten oldukça ucuz fiyatlarla işlem görüyor.

Bizim görüşümüz, önümüzdeki haftalarda ayrışacağı ve kriptonun yeniden bağımsız olarak ticaret yapacağı yönünde. Benim kişisel görüşüme göre ise, Ethereum 2.200 dolarlık fiyat ile şu anda düşük seviyelerde işlem görüyor.”

Read Entire Article