Analitik Şirketi Duyurdu: Bu 2 Altcoin’in Ağ Etkinliği Hızla Artıyor!

2 years ago 103

Kripto para analitik şirketi Santiment'e göre, Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin'in (DOGE) günlük ağ etkinliği hızla artıyor. Sağlanan verilere göre, her iki köpek temalı kripto paranın önemli göstergesi şimdiden yedi haftanın en yüksek seviyesine çıkmış durumda.

Aktif Adres Sayıları Yüzde 30'dan Fazla Arttı

Santiment'ın sağladığı verilere göre, sırasıyla 123 bin 110 ve 3 bin 975 aktif adresle aya başlangıç yapan Dogecoin ve Shiba Inu'nun aktif adres sayısı yüzde 30'dan fazla arttı. 14 Haziran'a kadar olan iki haftalık dönemde ve ay içindeki ilk sıçramanın olduğu dönemde göstergenin değeri fazla değişmedi ve sırasıyla 137 bin 150 ve 5 bin 222 aktif adrese ulaşıldı. Ardından aktif adres sayılarında bir düşüş yaşandı ve nihayet Haziran ayının son günlerinde bir önceki rekor geçildi.

Shiba Inu ve Dogecoin için yüksek verilerin farklı, ancak yaklaşık tarihlerde gerçekleşmesi ilginç bir gelişme. DOGE'un aktif adres sayısı 27 Haziran'da 138 bin 680 ile zirve çıkarken, SHIB'in aktif adres sayısı 28 Haziran'da 6 bin 759 ile zirveye çıktı.

Olumsuz Piyasa Koşullarında Olumlu Gelişme

DOGE ve SHIB'in aktif adres sayısı, zirve yaptığı dönemde ayın başına kıyasla sırasıyla yüzde 12,5 ve yüzde 68,2 daha fazlaydı. Ayrıca, köpek temalı kripto paraların ağ etkinliğinin zirve seviyelere ulaşmasından önce her iki projenin fiyatlarında güçlü bir yükseliş görüldü.

Özellikle de diğer birçok popüler kripto para projesinin aktif adres sayısının düştüğü bir dönemde Shiba Inu ve Dogecoin'in aktif adres sayısındaki yükselişi tam olarak neyin tetiklediğini söylemek zor. Kimi piyasa uzmanına göre, aktif adres sayısındaki artış hem SHIB hem de DOGE'nin trader'lar ve ödeme sistemleri tarafından birer ödeme aracı olarak yaygın bir şekilde kabul edilmesinden veya proje ekiplerinin Shibarium veya Dogechain gibi yeni çözümler üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor olmasına bağlanabilir.

Read Entire Article