Analiz Şirketi Duyurdu: Bu 2 Altcoin Kripto Para Piyasalarına Liderlik Ediyor!

2 years ago 79

Bitcoin ve altcoin'ler yüksek volatiliteli seyrini sürdürürken yatırımcılar hangi kripto paraya yatırım yapacaklarını tespit etmek için araştırma yapmakla meşgul. Kripto analiz şirketi Santiment, Polkadot (DOT) ve Kusama'nun (KSM) geçtiğimiz ay geliştirme faaliyeti bakımından kripto para piyasalarına liderlik ettiğini bildirdi.

Güçlü İkili: Polkadot ve Kusama

Santiment, geçtiğimiz ay boyunca hem güçlü bir Ethereum (ETH) rakibi olarak gösterilen Polkadot'un hem de canary test ağı (testnet) Kusama'nın GitHub'da üçüncü en aktif proje olan Cardano'ya (ADA) kıyasla daha fazla spam olmayan gönderimine sahip olduğunu belirterek şunları ekledi:

Portföyünüzü GitHub'da sağlam geliştirme etkinliği alan varlıklara dayandırırsanız, Polkadot ve Kusama kesinlikle incelemeye değer. Son 30 gün içerisinde, varlıklar bir sonraki en büyük varlık olan Cardano'dan yüzde 14,3 daha fazla spam olmayan gönderime sahip.

DOT, yazım sırasında 6,38 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 11'nci sırada yer alan altcoin son 24 saat içerisinde değerini yüzde 2'den fazla artırdı. Piyasa değeri bakımından 91'nci sırada yer alan KSM ise yazım sırasında 43,17 dolardan işlem görüyor. Altcoin'in fiyatı son 24 saatte yüzde 4,90 artmış durumda.

Kripto Paralarda Dip Arayışı

Öte yandan Santiment, kripto para piyasalarının genel durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, piyasaların ne zaman dibe vuracağını saptamak için sosyal medyada bahsedilen "dibi satın al" kelimesinin geçtiği çağrıları da yakından takip ediyor:

İdeal olarak bu tür çağrılar, düşüş trendinin başlangıcında oldukça sık kullanılır ve yavaş yavaş piyasa dibe iner. Bu, kalabalığın inançsızlığını artırarak açıklanabilir. Daha az güven, daha az sabır. Maksimum inançsızlık noktasında piyasalar tersine dönebilir.

Santiment, sosyal medyadaki "dibi satın al" çağrılarının azaldığını ancak henüz bitmediğini belirtiyor. Analiz şirketine göre, kripto paralar henüz dibe vurmuş değil. En büyük kripto para Bitcoin, 27 Eylül'de 20 bin doların üzerine çıkmasının ardından sert şekilde düşmüş ve 18 bin 500 dolara kadar gerilemişti. Düşüşün ardından gelen alıcı baskısı ile yeniden yükselişe geçen BTC, yazım sırasında 19 bin 366 dolardan alınıp satılıyor.

Read Entire Article