Ape Coin İçin Bu Ünlüler Kollarını Sıvadı ve Yükselişi Başlattı!

2 years ago 100

ApeCoin, Eminem ve Snoop Dogg'lu Bored Ape Temalı Videonun İlk Çıkışından Sonra %22 Kazandı. Bu durum, yakın zamanda tek bir ayda değerinin %65'inden fazlasını kaybeden token için küçük bir toparlanma anlamına geliyor.

Vokal eleştirmenine karşı açılan bir davayla sonuçlanan, yıldızlarla dolu canlı etkinliklerin yer aldığı yoğun bir haftanın ardından, Bored Ape Yacht Club sahipleri zirveye çıkmış görünüyor.

Ape Coin Fiyatı

CoinGecko'nun verilerine göre, önde gelen NFT koleksiyonunun yerel Ethereum tokeni ApeCoin, bir gecede %22'nin üzerinde değer kazandı. Bu yazının yazıldığı an itibariyle, kripto paranın değeri, sabah zirvesi olan 5.26 dolardan hafifçe düşerek 4.92 dolar değerine geldi. Geçen hafta, ApeCoin yaklaşık %35 arttı.

Fiyat artışı, son zamanlarda mevcut ayı piyasası için bile farklı bir hızda yaklaşık %65 oranında düşen token için aksi halde orantısız bir şekilde vahşi geçen bir aydan sonra küçük bir toparlanma anlamına geliyor.

Nisan ayının sonlarında, ApeCoin'in fiyatı, BAYC'nin metaverse oyunu Otherside için sanal arazi NFT satışları beklentisiyle neredeyse 27 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. ApeCoin, sahipleri tarafından ApeCoin, DAO yönetişim tekliflerine oy vermek için kullanılabilir olacak şekilde yaratıldı.

Ünlüler Sahnede

ApeCoin'in son fiyat artışı, kısmen Eminem ve Snoop Dogg'un, önde gelen rapçilerin ve tanınmış BAYC elçilerinin Bored Ape avatarlarının animasyonlu versiyonlarına dönüştüğü yeni bir müzik videosunun Cuma günü yayınlanmasından kaynaklanmış olabilir. Hafta sonu boyunca YouTube'da trend olan müzik videosu 7,5 milyondan fazla görüntülendi.

Eminem ve Snoop Dogg, yeni teklisi "From the D 2 The LBC" Cuma günü BAYC ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) sahipleri için her yıl düzenlenen ApeFest'te canlı olarak yayındı. Geçen hafta New York'ta NFT NYC ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen özel festivalde LCD Soundsystem, Haim, Lil Wayne, Lil Baby ve Future yer aldılar.

Eminem ve Snoop Dogg gibi önde gelen sanatçıların özel bir müzik videosunda BAYC markasını sergilemeleri, popüler NFT koleksiyonlarının artan erişimi ve kültürel etkisine işaret ediyor.

Bununla birlikte, BAYC markası da bu hafta, bir sanatçının BAYC markasını ırkçı görüntüler ve gizli, ironik "Nazi köpeği ıslıkları" içerdiği iddiasıyla eleştirdiğini iddia eden taklitçi Bored Ape NFT koleksiyonunu piyasaya sürmesinin ardından saldırıya uğradı. BAYC'nin ana şirketi Yuga Labs, iddiaları şiddetle reddetti ve Cuma günü sanatçı Ryder Ripps'e hicivli NFT koleksiyonunun bir aldatmaca olduğunu iddia ederek dava açtı.

Bugünkü ApeCoin fiyat artışı, tartışmanın en azından şimdilik BAYC ekosistemi üzerinde çok az ekonomik etki yarattığını gösteriyor, tıpkı ApeFest'in markanın sadık bir ünlü destekçi kadrosundan sürekli desteğini göstermesi gibi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article