APE Fiyat Grafiği: Analistler Apecoin İçin Ne Düşünüyor?

2 years ago 98

Genel kripto para piyasası bazı geri çekilmeler ile ilerlerken metaverse coin’lerin çoğunluğunun da piyasayla birlikte hareket ettiği görülüyor. Piyasa değeri bakımından en büyük metaverse konumunda bulunana Decentraland (MANA) son 24 saat içinde %2,5 oranında geri çekilirken en büyük üçüncü metaverse coin olan Apecoin (APE) de benzer bir geri çekilme yaşıyor.

Apecoin Fiyat Grafiği

1,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 38. kripto para birimi olarak karşımıza çıkan APE, son 24 saat içinde %4,6 geri çekilme yaşadı ve 4,4 dolardan işlem görüyor. APE dün yaşanan yükseliş sırasında 4,75 dolar seviyelerine kadar yükselmişti.

Yaptığı büyük çıkış ile en popüler NFT kripto para birimlerinden biri haline gelen APE, yaşadığı düşüş sonrasında en büyük metaverse coin olma konumunu kaybetti ve üçüncü sıraya geriledi. Ancak APE’in hala güçlü olduğu düşünülüyor.

APE Analist Yorumları

Analistlerin büyük çoğunluğuna göre APE, bir yükseliş başlaması halinde yeniden adından söz ettirecek bir performans sergileme potansiyeline sahip. Bununla birlikte şu anda APE için 4,1 doların bir destek oluşturduğu ve en güçlü direncin de 5,5 dolar bandında olduğu ifade ediliyor.

4,1 dolar seviyesinde önemli bir alım potansiyeli olduğunu ifade eden analistler 5,5 dolarda da satışların gelebileceğini ifade ediyor. Ayrıca 1 ay önce fiyatının yaklaşık olarak %23 üzerinde işlem görmeye devam eden APE’in rekor seviyesini 17 Mart 2021 tarihinde 39,40 dolar ile kırdığını ve şu anda rekor seviyesine %88 oranında uzak olduğu ifade edilebilir.

Analistler APE’in yeniden rekor kırması için öncelikle Bitcoin’in rekor kırması gerektiğini ifade ediyor ve BTC’nin yıl bitmeden rekor kırıp kıramayacağı yani 69.000 dolarlık seviye üzerine yükselip yükselemeyeceği hala net değil. Bazı analistler Ekim ayında bir yükselişin başlayabileceğini ifade ederken bazıları da beklenen rallinin 2024’ten önce gelmeyeceğini ifade ediyor.

Read Entire Article