ApeCoin (APE) Son 24 Saatte %20 Arttı! İşte Fiyat Artışını Tetikleyen Haber

2 years ago 118
ApeCoin (APE) Son 24 Saatte %20 Arttı! İşte Fiyat Artışını Tetikleyen Haber

Popüler rapçi Snoop Dogg Perşembe günü ApeCoin (APE) ve Bored Ape Yacht Club (BAYC) temalı yeni müzik NFT’si yayınladı. “Ape Drops 03 : An 8th” adlı koleksiyon, Wiz Khalifa ile ortaklaşa hazırlanan sekiz parçadan oluşuyor.

Snoop Dogg, NFT koleksiyonunu duyurmasıyla birlikte Bored Ape Yacht Club‘ın kripto para birimi ApeCoin fiyatında hızlı bir artış kaydedildi.

İki Ünlü İsim Yeni NFT Koleksiyonunu Duyurdu

ünlü rapçiler Snoop Dogg ve Wiz Khalifa geçtiğimiz saatlerde ortaklaşa hazırladıkları yeni bir NFT koleksiyonunun duyurusunu yaptı. Snoop Dogg, yeni NFT koleksiyonunu resmi Twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.

Parçalar iki gün boyunca satışa açık olacak ve yalnızca BAYC’nin geçen hafta bir airdrop yoluyla piyasaya sürülen APE tokeni ile satın alınabilecek.

Her bir token için 12 APE ile 15 APE arasında değişen fiyatlar ile toplamda satışa sunulan yaklaşık 8000 NFT olduğu belirtildi. Bu bilgilere göre mevcut mevcut fiyatlar göz önüne alındığında, koleksiyondaki her bir tokenin fiyatı 165 ile 210 dolar arasında değişiyor.

Ayrıca koleksiyon, kullanıcıların NFT eserlerini satın almadan önce her parçayı dinleyebilmesine olanak tanıyor.

Grafikler, NFT’ler için en popüler ortam gibi görünse de, müzik NFT’leri, Grimes ve Kings Of Leon gibi sanatçıların önemli yayınlarıyla popülerlik kazanıyor.

ApeCoin Fiyatı Artışa Geçti

17 Mart’ta ilk olarak airdrop yoluyla piyasaya sürülen ApeCoin (APE), hızlı bir artış yakaladıktan sonra aynı hızla sert bir düşüş yaşamıştı. 40 dolar seviyelerinden 6 dolar seviyelerine kadar gerileyen altcoin, Snoop Dogg’un bu duyurusuyla birlikte yeniden artışa geçti.

Öyle ki son dönemde adını çokça duyduğumuz ApeCoin, geçtiğimiz günlerde 10 doların altında işlem görürken bugün itibarıyla 14 doların da üzerine yükselmeyi başardı.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla ApeCoin (APE), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %20’lik bir artışla 14.38 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article