ApeCoin (APE) Yorumları! ApeCoin Alınır Mı?

2 years ago 176

ApeCoin, mart ayının ikinci yarısında en çok konuşulan kripto paralardan biriydi. Peki uzun vadeli yatırım için ideal mi? Kripto para piyasaları Bitcoin 43.000 doların altında kaldığı için düşmeye devam ediyor. Altcoinlerin önemli bir kısmı son yükseliş dalgasında elde ettiği kazanımların büyük kısmını verdi. Peki ApeCoin yatırımcılarını neler bekliyor?

ApeCoin (APE)

ApeCoin, listelendiği 17 Mart gününden bu yana istikrarlı bir düşüş yaşıyor. O zamandan beri, ATH’sini asla geçmeyi başaramadı. Bu denli büyük bir hype yaşanmışken fiyatın ATH seviyesine yeniden ulaşamaması sık karşılaşılan bir şey değil. ApeCoin yavaş yavaş toparlanmaya çalıştı ama fazla ileri gidemedi. Mart sonundan bu yana kademeli bir aşağı yönlü kanalda seyrediyor ve aynı şekilde devam edecek gibi görünüyor.

Zincir üstü metrikler de yukarıda bahsedilen fikre ağırlık veriyor gibi görünüyor. Bu, zaten son derece zengin olan BAYC sahiplerinin ceplerine birkaç milyon dolar daha koymanın sadece tatlı bir yolu muydu? ApeCoin için zincir üstü hacimler, son birkaç hafta içinde ihmal edilebilir düzeydeydi. Lansmandan sadece birkaç gün sonra bir artış gördü, ancak o zamandan beri hacim eylemi son derece zayıftı.

Tuhaf bir şekilde en güçlü adreslerin toplam arzın bir yüzdesi olarak sahip olduğu arz, lansman gününde (17 Mart) %21’den yaklaşık %10’a düştü ve oradan da yavaş yavaş düşmeye devam etti.

Yukarıdaki iki işarete uygun olarak, günlük aktif adresleri de kademeli olarak aşağı doğru düşüyor.

ApeCoin Alınır Mı?

Tüm bunlar akıllara şu soruyu getiriyor. Bu, bir eşantiyon görüntüsünde dikkatlice yürütülen bir rug pull muydu? Martın son haftasında yine buna benzer detaylara değinmiştik. Tokenler web’i merkezsizleştirme sözü veriyor, peki neden kârın çoğunu içerdekiler alıyor?

ApeCoin DAO, ApeCoin’lerin çoğunu projenin ilk destekçilerine bir “hediye” olarak vermeyi başardı. Evet, bu sayede gayet hızlı biçimde para da kazandı. Bu bağlamda, genel yatırımcılar kripto endüstrisi daha olgunlaştıkça, karşılaşacağı tavizlerin ve hack’lerin doğasının da olgunlaşacağının farkında olmalı. ApeCoin hakkında en kötü senaryo bir kuruntu da olabilir ancak bunun gerçek bir tuzak olduğu anlaşılırsa son derece ilginç bir hikaye olarak tarihe geçecek.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article