ApeCoin Fiyat Analizi: Bu Seviyeyi Korursa Yükselişe Geçebilir!

2 years ago 91

ApeCoin'in (APE) tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) gelen uzun süreli düşüşün ardından, sonunda 3,1 dolar bölgesindeki tüm zamanların en düşük seviyesinden bir satın alma reddi yedi ve desteği korudu. Son kazanımlar, altcoinin iki aydan fazla bir süre sonra 200 EMA'nın (yeşil) üzerinde bir pozisyon bulmasına yardımcı oldu.

Mevcut fiyat 6,6 dolar bölgesinde güçlü bir ret gözlemlerken, APE kendini toparlamadan önce kısa vadeli bir gerileme yaşayabilir. yatırımcılar, önümüzdeki seanslarda bir kırılım arayabilirler. Yazım sırasında, APE 6,6177 dolardan işlem görüyordu.

APE 4 saatlik Grafik

APE, 27,6 dolar seviyesindeki ATH dönüm noktasına ulaştığından beri, son birkaç hafta içinde sürekli olarak daha düşük zirveler kaydetti.

Nisan ayı zirvesinden %88'in üzerinde bir geri çekilme, APE'yi daha taze dipler bulmak için aşağı çekti. Sonuç olarak, 15 Haziran'da tüm zamanların en düşük seviyesi olan 3,0661 doları gördü. Geçen ay, grafikte kademeli bir iyileşme oldu.

Alıcılar yeni bir baskı buldular ve o zamandan beri %105'in üzerinde bir yatırım getirisi sağlayarak önceki kayıpları geri aldılar. Bu toparlanma, APE'nin 200 EMA'nın üzerinde kapanmasına yardımcı olan iki yükselen takozu gerektirdi.

6,6 doların üzerinde kapatamama, kısa vadede geri dönüş eğilimlerini tetikleyebilir. 6,6-6,9 dolar aralığından bir geri dönüş, yükselen takozun altında bir kırılmaya neden olabilir.

Bu durumda, APE, makul bir satın alma dönüşünden önce 5,6-5,8 dolar aralığına doğru bir geri çekilme görebilir. Satıcılar azalırsa, alıcılar bu geri çekilmeyi erteleyebilirler.

Endeks Ne Diyor?

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım işaretinden geri dönerken yükseliş bölgesinde geziniyor. Orta hatta doğru bir geri çekilme, daha fazla yavaş davranışı tetikleyebilir.

Bununla birlikte, CMF ve RSI'daki daha düşük zirveler, fiyattaki düşüş eğilimini doğrulamış gibi görünüyor. Ayrıca, AO daha düşük zirveleri işaretlemeye devam etti. Bu dengenin altındaki herhangi bir kapanış, 4 saatlik zaman diliminde düşüş yönlü bir ikiz tepe kurulumuna işaret edebilir.

Sonuç!

Yükselen kama, kurulum CMF ve RSI üzerindeki düşüş farklılıklarının yanı sıra 6,6 dolarlık dirence yaklaşan kurulum göz önüne alındığında, APE kısa vadeli bir geri çekilme görebilir. Potansiyel hedefler tartışıldığı gibi aynı kalacaktır.

Bununla birlikte, yatırımcılar, karlı bir hamle yapmak için daha geniş piyasa duyarlılığını ve zincir içi gelişmeleri hesaba katmalıdır. Bu analiz, herhangi bir düşüş geçersizliğini belirlemek için zorunlu olacaktır.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article