Apecoin Neden Düşüyor? APE Güncel Fiyatı 

2 years ago 126

Cumartesi günü Yuga Labs, Bored Ape Yacht Club (BAYC) için Otherside Metaverse land için yeni mint’i başlattı. Otherside’ın BAYC’nin en büyük adımı olduğu da yapılan açıklamalara arasında yer alıyor. 

Apecoin Fiyatına Etkisi 

Cumartesi mint’i, blok zincirinde satın alınabilecek ve “Otherdeeds” olarak bilinen 55.000 parsel Otherside arazisini içeriyor. Mint açılışının ardından, Otherdeeds 6.000 ile 7.300 dolar arasında fiyatlara alıcı buldu. Bunun yanında kullanıcılar Otherside arazilerini alabilmek için Apecoin kullanıyor ve mint için başka seçeneğin olmadığı biliniyor. 

Ayrıca APE, sahiplerinin topluluk üyeleri tarafından yapılan tekliflere oy vermelerine olanak tanıyan ApeCoin DAO ekosistemi için yönetişim tokenı olarak hizmet ediyor. Otherside’ın piyasaya sürülmesinden sonraki 45 dakika içinde BAYC, 100.000 doların üzerinde dijital gayrimenkul satarak toplamda 320 milyon dolara ulaştı. 

Bunlara ek olarak APE yazının kaleme alındığı an itibari ile 16 dolar seviyesinde işlem görüyor ve genel piyasada bir yükseliş yaşanırken APE’in son 24 saat içinde yaklaşık olarak %8 değer kaybetmiş olması ise dikkatleri çekiyor. 

APE’deki Düşüş Hareketi 

Coingecko’nun verilerine göre Cumartesi günkü Otherside satışının ardından ApeCoin 24.86 dolardan 16.73 dolara düştü. Satıştaki ApeCoin’ler kilitlendiğinden ve dolaşımdaki kripto paraların sayısı azaldığından aslında bu düşüş beklenmedik bir hareket olarak nitelendiriliyor.  

Düşüşün sebeplerinden birinin ise Ethereum blok zincirinde, Otherdeed NFT’lerin mintlenmesi yoluyla meydana gelen ve Uniswap gibi bazı başarısız işlemlere ve hizmetlerin yavaşlamasına neden olan tıkanıklık olabilir. Ancak ApeCoin, başarısız işlemler için gas ücretlerini iade ederek ve bir ApeCoin blok zinciri oluşturarak bunun önüne geçmeyi umuyor. 

Read Entire Article