Ark Invest CEO’sundan 2030 Yılı Beklentisi: Bitcoin (BTC), Bu Fiyat Seviyelerine Ulaşabilecek mi?

2 years ago 117

Ark Invest CEO’su Cathie Wood, bu hafta Miami’de gerçekleştirilen Bitcoin 2022 Konferansı’nda Bitcoin ile ilgili olumlu fikirlerini tekrarladı. Wood, Perşembe günkü bir sunumda lider kripto para birimi Bitcoin‘in 2030 yılına kadar 1 milyon dolar fiyat seviyelerine kadar ulaşabileceği yönündeki düşüncelerini paylaştı.

Ark Invest CEO’sunun Bitcoin 2022 Konferansı’ndaki Açıklamaları

Sıkı bir Bitcoin savunucusu olduğu bilinen Ark Invest CEO’su Cathie Wood, Miami’de gerçekleştirilen Bitcoin 2022 Konferansı‘nda lider kripto para biriminin geleceği ve ilerleyen yıllardaki fiyat beklentilerine ilişkin çeşitli açıklamalar yaptı. Bitcoin adına artan kurumsal benimsenme oranına dikkat çeken Wood, uzun vadeli fiyat beklentisini de bir kez daha tekrarladı. Wood, lider kripto para birimi Bitcoin’in 2030 yılı fiyat hedefi adına 1 milyon dolar fiyat seviyelerini işaret etti.

Geçmişte Bitcoin’in 5 yıl içerisinde 500.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşacağına yönelik fikirlerini paylaşan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz da Bitcoin 2022 Konferansı’nda BTC‘nin uzun vadede 1 milyon dolar fiyat seviyelerini aşabileceğini dile getirdi.

Bitcoin’deki Düşüş Eğilimi Devam Ediyor

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta içerisinde kripto ekosistemi adına birçok olumlu gelişme yaşanmasına karşın düşüş yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye devam etti. Bitcoin’in son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği değer kayıplarının ardından 42.500 dolar fiyat seviyelerine gerilemesi, kripto para piyasasına da aşağı yönlü bir ivme kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş hareketlerinin ardından 3.200 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye devam ederken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinMarketCap verilerine göre 1,97 trilyon dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article