Ark Invest CEO’sundan Dikkat Çeken Bitcoin (BTC) Değerlendirmesi!

2 years ago 92

Geçtiğimiz birkaç ay kripto para piyasaları için oldukça zorlu geçti. Kelimenin tam anlamıyla “kripto kışı” yaşadığımız günlerde ARK Invest'in CEO’su Cathie Wood, kripto para piyasalarında yaşanan derin düşüşlerin ardından iyimser bir tablo çizmeye devam ediyor

"Olumlu İşaretler"

Yatırım devi Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood, In the Know podcast'inin yeni bir bölümünde kripto para piyasaları hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Son birkaç gündür dijital varlık piyasasının nispeten sakin olması nedeniyle, birkaç hafta öncesine kıyasla daha iyi bir konumda olduğunu söylüyor. Cathie Wood yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Şu anda kripto para dünyasında neler olup bittiği konusunda çok daha iyi fikirlerim var. Bitcoin’in (BTC) aylık görünümünde olumlu işaretler var. Birkaç kapitülasyon sinyali daha bekliyoruz ve tabii ki burada sistemik tarafı zaman gösterecek. Son birkaç gündür başka bir stres sinyali duymadık, bu gayet iyi bir haber."

Güvenli Liman

Bununla birlikte Cathie Wood mevcut piyasa düşüşünün, kripto para endüstrisinin uzun vadeli görünümünü güvence altına aldığını ve kripto para piyasasının şeffaflığının geleneksel finans piyasalarında önemli bir etkiye sahip olabileceğini vurguladı. Kripto para piyasaları hakkında şunları söyledi:

Kripto para piyasasında olanlar, uzun vadede neden işe yarayacağına dair bir fikir veriyor. Kripto para ekosistemine şeffaflık ve aşırı teminatlandırma nedeniyle, geleneksel finans piyasalarına olduğunu düşündüğümden çok daha fazla güven var. Bankalarda kredi temerrüt takasının (CDS) neden yükseldiğini incelediğimizde, getiriye ulaşma yolunda ne kadar kaldıraç kullanıldığını merak ediyoruz ve nerede saklandıklarını bilmiyoruz. Belki de olması gereken bu. Ayrıca kripto para piyasasının kaldıraç işlemlerinde çok fazla aşırılık olduğu konusunda bizi uyardığını düşünüyorum. Belki kaldıraç konusunda bazı sorunlar vardır ve biz bunu zamanla öğreneceğiz."

Read Entire Article