Arthur Hayes’den Şok Açıklama: Piyasanın Derinliklerinde Boğulmayın!

1 year ago 85

Popüler kripto para savunucusu Arthur Hayes, Layer 1 Ethereum  (ETH) rakiplerinin ilk büyük testlerini son boğa koşusu gördüklerini ve kripto para piyasası çöküşünün ortasında başka bir testle karşı karşıya olduklarını ileri sürdü.

Altcoin Projelerine Dikkat

Real Vision'dan Raoul Pal ile yaptığı yeni bir röportajında Arthur Hayes, Ethereum rakipleri olarak nitelendirilen bazı altcoin projeleri teknik yeteneklerini gösterebilmiş olsalar da yatırımcıların ilgisini çekebileceklerini ve bu durumu göstermeleri gerektiğini öne sürdü. Uzman isim açıklamalarında şu ifadelerine yer verdi:

Fiyat konusunda şişirilmiş token’ları almakla kalmayıp ciddi miktarda para yatırmaya istekli yatırımcılara sahip olmalısınız. Bence tüm yatırımcıların ve benim de yeni projelere bakıp proje güzel ama bana bunu kullanan yatırımcıları göster' sorusunu sormalıyız. Sorumuza cevap bulabilirsek bir diğer sorumuz ' Bana hizmetinizi kullanmak için ciddi miktarda para yatırmaya istekli birini gösterin.' olmalı. Sanırım şu anda geldiğimiz nokta bu.

Piyasaların Derinliklerinde Kaybolmayın

Bununla birlikte BitMEX’in kurucu ortağı bir sonraki boğa koşusunda, piyasanın derinliklerinde kaybolmak yerine en azından hayatta kalmak ve ekosistemde varlığını sürdürmek için iyi bir şansı olduğunu düşündüğü kripto para birimlerini ele alacağını ileri sürdü. Tanınan isim açıklamalarında şunları söyledi:

İlk 20 piyasa değeri olan bir kripto para birimine bakıyorsam ve %95 oranında düşmüşse, bir sonraki döngüye kadar hayatta kalacak mı? Önümüzdeki iki yıl hayatta kalacak mı? Ne kadar hacim topladılar? Cevabınız evet ise satın alın. En kötü ihtimalle sıfıra iner. En iyi durumda 10x, 20x artar. Bir sonraki döngü başladığında kripto para biriminin geri tepmesinde en çok düşen token’ın, getirisinin en fazla olabileceğini düşünüyorsunuz. Yani evet, sanırım bu durum çoğunda değişmez. Ancak bu fikirler hareket eden çoğu yatırımcı başarısız olacak, gerçekten umursamıyorsunuz… Bu gerçekten sadece bir sayı oyunu.

Read Entire Article