Artış Devam Ediyor! Bitcoin (BTC) 42.000 Doları Geride Bıraktı!

2 years ago 123
Artış Devam Ediyor! Bitcoin (BTC) 42.000 Doları Geride Bıraktı!

Kripto para birimleri bir süredir düşüş yaşarken, dün Ukrayna’dan gelen NATO haberi ve bugün sabah saatlerinde ABD başkanı Biden’ın kriptoyla ilgili yürütme emrinin ayrıntılarının sızdırılmasıyla birlikte artış hız kazandı.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), bu gelişmelerin hemen ardından artışını hızlandırdı ve geçtiğimiz dakikalarda 42.000 doların da üzerine yükseldi.

Bitcoin Bir Kez Daha 42.000 Doları Geride Bıraktı

Piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimi Bitcoin, 45.000 doların üzerine yükseldikten sonra hızlı bir düşüş yaşadı ve 38.000 doların altına geriledi.

Bitcoin bu seviyelerde bir süre sabit kaldıktan sonra, dün ve bugün yaşanan gelişmelerin ışığında hızlı bir artış başlattı. Bitcoin dün akşam saatlerinde gelen Ukrayna’nın, artık NATO konusunda ısrarcı davranmayacağı haberi BTC’ye ivme kazandırdı ve fiyat bu haberin ardından 40.000 dolar seviyesine yükseldi.

Bugün sabah saatlerinde ise ABD başkanı Joe Biden’ın kriptoyla ilgili yürütme emrinin ayrıntılarının sızdırılmasıyla birlikte artış hız kazandı ve fiyat geçtiğimiz dakikalarda 42.000 doların üzerine yükseldi.

BTC’de Güncel Durum

Amiral gemisi kripto para birimi, geçtiğimiz gün başlayan artışla birlikte 42.000 dolar seviyesini bir kez daha geride bırakmayı başardı. Bitcoin geçtiğimiz dakikalarda hız kazandı ve 42.438 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

Ayrıca ABD başkanı Joe Biden‘ın bugün Türkiye saatiyle 14.00’da kripto parlar ile ilgili yürütme emrini açıklaması bekleniyor. Dolayısıyla bu, Bitcoin fiyatında daha fazla hareketliliğe neden olabilir.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %8.45’lik bir artışla 42.077 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article