Automata Coin Nasıl Alınır?

2 years ago 91

Automata Network, Ethereum ve Polkadot üzerindeki dApp'lerin ara katman yazılımı benzeri gizlilik hizmetleri sağlayarak kullanıcıların; gizlilik, yüksek kesinlik ve sorunsuz bilgi işlem elde etmesini sağlayan merkezi olmayan bir hizmet protokolüdür.

Automata (ATA) Nedir?

Automata Network, daha önce Zilliqa, LongHash ve Singapur Ulusal Üniversitesi'nde çalışan endüstri profesyonelleri ve araştırmacılar tarafından kuruldu. Automata Network 2019 yılında kuruldu ve Web3 Grant (2020) aldı, ayrıca Web 3.0 Bootcamp (2020), Berkeley Blockchain Xcelerator (2021) katılımcısı ve Polkadot Decoding Mainstage'de (2021) bir sunum yaptı. KR1, Alameda Research, IOSG Ventures, Divergence Capital, Genesis Block Ventures ve Jump Trading, ekibin yatırımcıları arasında yer alıyor.

Automata Network, çeşitli blok zincirlerinde çalışan merkezi olmayan uygulamalar (dApp'ler) için bir gizlilik ara katman görevi gören merkezi olmayan bir hizmet protokolüdür. En yeni kriptografi ve gizliliği koruma tekniklerinin yanı sıra güvenilir yürütme ortamlarını kullanarak, Anonim Oylama ve Madenci Çıkarılabilir Değeri (MEV) azaltma gibi çok sayıda gizlilik kullanım durumu sağlar.

Automata Network tarafından geliştirilen bir MEV yöntemi olan Conveyor, işlemleri önceden belirlenmiş bir düzende alıp çıkararak önden çalışan serbest bir bölge oluşturmayı amaçlıyor.

Teklifler, platform geliştirmeleri ve ağ ayarlarının tümü ATA token sahipleri tarafından oluşturulabilir ve oylanabilir. Madenciler, hesaplama ve depolama madencileri, ağ kullanıcıları için uygulamalar çalıştırarak ve işlemler gerçekleştirerek ATA tokenları kazanır. Ayrıca kullanıcılar ATA token ile madencilere veri depolama ve bilgi işlem gibi görevler için ödeme yapar.

Şu anda Plasm, Clover Finance, Crust, Bounce Finance, MathWallet ve Celer Network tarafından desteklenen platformun depolama çözümü Witness, Nisan 2021'de piyasaya sürüldü.

ATA Coin Nereden Alınır?

Automata Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. Automata Coin; Binance platformunda ATA/BTC, ATA/USDT, ATA/BNB ve ATA/BUSD paritelerinde işlem görüyor. ATA Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 0,19 dolardan alım satım işlemi görüyor.

ATA satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen üç pariteden de ATA Coin satın alabilirsiniz. ATA/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. ATA/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından ATA Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article