Avalanche Analist Yorumları: AVAX Kaç TL?

2 years ago 116
Okuma Süresi: 2 Dakika

Kripto para piyasası belirsizliğini korumaya devam ediyor. Bu noktada da popüler altcoin yatırımcıları Bitcoin’den gelecek hamleleri merakla bekliyor. Lider kripto para birimi 29.000 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ederken popüler altcoin Avalanche’de (AVAX) son duruma ve analist yorumlarına bir göz atalım.

AVAX Kaç TL?

7,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 13. kripto para konumunda bulunan AVAX, yazının kaleme alındığı an itibari ile 29 dolar bandında işlem görüyor. 4 saatlik grafiklerde AVAX için 23 dolar destek olarak işlem görürken ilk büyük direncin 69 dolar seviyelerinde olduğu görülüyor.

Buna ek olarak AVAX’ın Türkiye’de de pek çok yatırımcısı bulunuyor ve dünyada olduğu kadar Türkiye’de de kripto para birimi büyük ilgi görüyor. Bu sebeple Türk lirası bazında fiyatların da dikkat çektiği ifade edilebilir. Elde edilen bilgilere göre AVAX yazının yayına hazırlandığı sırada 429 TL seviyesinde işlem görüyor.

AVAX Yorumları

Avalanche aslında pek çok uzman isim tarafından takdir edilen bir proje. Projenin hem ilerlemesinin hem ortaklıklarının hem de gelecek planlarının sağlam olduğu düşünülüyor. Ancak AVAX da Terra olayından payına düşeni aldı ve son 1 ay içinde %63’ün üzerinde değer kaybetti.

Analistlere göre AVAX’ın fiyat yükselişi yaşayabilmesi tüm altcoin’lerde olduğu gibi Bitcoin’in atak yapması gerekiyor. Bitcoin’in öncelikle 32.000 dolar, 40.000 dolar ve ardından 50.000 dolarlık dirençleri kırması gerektiği ifade ediliyor. Ancak genel görünüme bakıldığında bunun için biraz zaman var gibi görünüyor.

Bunlara ek olarak eğer AVAX yükseliş başlatırsa analistler ilk direncin 40 dolar seviyelerinde olabileceğini ifade ediyor. daha sonra 69 dolar güçlü direnç olarak karşımıza çıkarken AVAX’ın asıl savaşı 90 dolar bandında vereceği ifade ediliyor.

Bu noktada yatırımcılar bu hedeflerin orta ve uzun vadeli hedefler olduğunu unutmamalı ve piyasanın yönünün şu an için belirsizliğini koruduğunu unutmadan hamleler yapmalı.

Read Entire Article