Avalanche (AVAX), Teknik Göstergelerinde Önemli Gelişme! Bu Ne Anlama Geliyor?

2 years ago 116
Avalanche (AVAX), Teknik Göstergelerinde Önemli Gelişme! Bu Ne Anlama Geliyor?

Önde gelen kripto para birimi Avalanche‘ın (AVAX) fiyatı, teknik bir kalıbın dışına çıkmadan önce iki buçuk ay yükselmeye devam etti. AVAX’da her ne kadar yükseliş hakim olmaya devam etse de bu kırılma, geçtiğimiz hafta kaydedilen kazanımları geri alma tehdidiyle karşı karşıya.

Bu nedenle, yatırımcıların Avalanche’ın geleceğini belirlemek için bu hafta boyunca fiyat hareketine çok dikkat etmesi gerekiyor.

Fiyat Patlama Yapabilir! Ancak Dikkat…

3 Ocak – 18 Mart tarihleri arasında AVAX‘ın fiyatı birbirine yaklaşırken üç farklı düşük en yüksek ve daha yüksek en düşük seviyeyi belirledi. Bu salınım noktaları, bir flama oluşturmak için eğilim çizgileri kullanılarak bağlanabilir.

Oluşan teknik model, gerçekleşene kadar belirli bir yönde büyük bir kopuş öngörmez. Avalanche (AVAX) fiyatı, 19 Mart’ta yükseliş eğiliminin bir işareti olan üst trend çizgisinin üzerinde günlük bir mum üretmeyi başardı.

Bununla birlikte, AVAX’ın patlak vermesinden bu yana, Avalanche boğaları performans göstermedi ve fiyat hareketinde yükseliş hareketinin geri alınmasına yol açabilecek bir durgunluğa neden oldu.

Göstergeler Ne Diyor?

İlginç bir şekilde, Bollinger Bant Genişliği göstergesi 0,34’te, 0,22’deki yerel tabanın hemen üzerinde geziniyor gibi görünüyordu. Bu teknik gösterge, değişken hareketleri tahmin etmek için kullanılır. Bollinger Bant Genişliği değerindeki bir azalma, volatilite’nin sıkıştığını işaret ediyor. Böyle bir hareket genellikle varlığa, fiyatının durgunlaşması veya yana doğru hareket etmesi ile yansır.

Bununla birlikte, yerel bir dip seviyesinin tekrar test edilmesi, genellikle volatilitenin başlamak üzere olduğunu ve bunun tersinin de geçerli olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar, bu göstergenin yalnızca değişken bir hareketi öngördüğünü ve hareketin yönünü belirlemede yardımcı olmadığını unutmamalıdır.

Grafikte görülebileceği gibi, Bollinger Bant Genişliği göstergesi 0.22 seviyesini her etiketlediğinde, AVAX’ın fiyatı ani bir artış gördü. Şimdi Avalanche yerel dibe geri döndüğüne göre, altcoin fiyatının yakında yeniden yükselişe geçmesi olası.

Bitcoin’in fiyat hareketine bakılırsa, AVAX boğaları yükseliş trendini yeniden başlatmadan önce muhtemelen küçük bir düşüş trendi olacak. Avalanche’ın fiyatı 52.52 dolar destek seviyesinin üzerinde kaldığı sürece yükseliş tezi bozulmadan kalacak.

Yardımcı Karakterler

Yükseliş görünümüne duyulan güven, son 24 saat içinde sosyal hacmin 62’den 994’e yükselmesiyle destekleniyor. Bu ani artış, bireysel yatırımcıların Avalanche’ın mevcut seviyelerdeki fiyatıyla ilgilendiğini ve muhtemelen satın alacaklarını gösteriyor.

52.53 doların altına yakın bir günlük mum, AVAX için yükseliş tezini geçersiz kılacak ve %60’lık bir çöküş olasılığını 20.80 dolara açacaktır.

Read Entire Article