Avalanche (AVAX) Yükselir Mi? AVAX Son Gelişmeler!

2 years ago 86

Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri olan Avalanche (AVAX) 20 doların üzerindeki fiyatıyla güçlü kalmaya çalışıyor. Ölçeklenebilirlik noktasında Ethereum’un daha ilerisinde olan Avalanche, hız ve düşük ücret talep eden kripto topluluğunun kullanımındadır. Peki fiyatla ilgili beklentiler neler? AVAX fiyatını ilgilendiren ne gibi gelişmeler yaşandı? Detaylar haberimizde.

Avalanche (AVAX)

AVAX yazı hazırlandığı sırada 20,33 dolardan alıcı buluyor. İşlem hacmi %26 civarında düşen AVAX son 24 saatte 20,77 dolara kadar tırmandı. 30 günlük performansında 30,26 dolar seviyesini aşan fiyat, Kyle Roche hakkındaki sızıntılar nedeniyle 17 dolara düşüşü başlatmıştı. Şimdilik Kyle hakkındaki iddialar piyasada ciddi bir karşılık bulmadı ve başta Binance CEO’su CZ dahil büyük kripto şirketlerinin yöneticileri “bize savaş açtınız” diye paylaşımlar yapmıyor.

7 Eylül tarihinde 18 dolarlı bölgede bulunan AVAX kısa sürede yaklaşık %10'luk bir artış kaydederek birkaç en iyi kriptoyu geride bıraktı. Fiyat yükselirken, ağda birkaç ilginç gelişme oldu ve bunların hepsi altcoinin yükseliş görünümüne katkıda bulunmuş olabilir.

Avalanche (AVAX) Yükselir Mi?

Geçen hafta, AVAX'ın C-Chain'in Günlük Gas ullanımı 461.891.881.112 ATH'ye ulaştı. Bu veri daha fazla kullanıcının ağda işlem yaptığını gösterir. Buradaki büyük artışın arkasında DFK Chain’in olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, Avalanche'ın TVL Weekly Dashboard'unun önerdiği gibi, tüm ekosistem de birkaç yeni ortaklık ve entegrasyonla büyük ölçüde ilerliyor. Örneğin, Bubblemap, kullanıcılarına daha iyi bir Web3 deneyimi sağlamak için Avalanche ile ortaklık kurdu ve FTX Japan kısa süre önce AVAX'ı listeledi.

Tüm bu güzel haberler fiyatın artışını destekledi. Ancak her şey güllük gülistanlık değil. Geliştirme faaliyeti düşüyor ve sosyal hacim yönünü aşağıya çevirdi. İki veri de yatırımcıların AVAX ilgisinin azalma eğilimine girdiğine işaret ediyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), önümüzdeki günlerde bir fiyat artışına işaret ederek yukarı yönlü bir hareket kaydetti. Ayrıca, 20 günlük EMA 55 günlük EMA'yı ters çevirdiği için Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeridi de yükseliş beklentisini destekledi.

Read Entire Article