Avrupa Hamlesi Geldi: Analist: Borsa Tabanlı Altcoin Temmuz’da Değerini İkiye Katlayacak

2 years ago 94

Bitcoin (BTC), 20.000 doların üzerinde tutunmaya çalışırken, yatırımcıların gözü sürpriz fiyat artışları yapabilecek altcoin projelerine odaklandı.

KuCoin, Euro İşlem Çiftleri Özelliğini Duyurdu

 KuCoin (KCS), küresel ölçekte faaliyet gösteren ve kullanıcılara çeşitli  kripto para birimleri satın alma, satma ve işlem yapma fırsatı veren en büyük kripto para borsalarından biridir. Ayrıca platform, marj, vadeli işlemler ve eşler arası (P2P) ticaret sunma konusunda bir üne sahip. 2017 yılında piyasaya sürülen borsanın tokeni KSC, birçok işlev ve kullanım durumuna sahip. 28 Haziran'da KuCoin, bloglarında EUR işlem çiftlerinin yayına gireceğini resmi bir duyuru yaptı. Küresel kripto para ticaret platformu, Avrupa pazarındaki büyüme planının bir parçası olarak BTC, ETH ve USDT'ye karşı EUR ticareti sunacak.

Bu yeni işlem çiftleri, 28 Haziran itibariyle kullanıma sunuldu ve müşterilerin Euro ve kripto para birimleri arasında anında dönüşüm yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. EUR FIAT ticaret çiftlerine verilen destek sayesinde KuCoin, Avrupa pazarındaki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor. Bunun amacı, FIAT para birimleriyle kripto para satın alma söz konusu olduğunda engelleri ortadan kaldırmak. Borsanın hamlesi, yeni trader'lar edinme yolunda çok önemli bir adımdır. Bu aynı zamanda borsanın tokeni KCS için daha yüksek bir talebe yol açacak. Borsanın bu girişimi, KCS'nin değerinde bir artışa yol açabilir.

KuCoin, Temmuz'da Bu Seviyeye Ulaşabilir

 KuCoin, an itibariyle 10.6 dolardan işlem görüyor. İnvezz analistlerinden Milko Trajcevski, KCS fiyatını daha iyi bir şekilde analiz edebilmek için altcoin'in, tüm zamanların en yüksek değer noktasını ve önceki aydaki performansını gözden geçiriyor. KuCoin, 28.83 dolar ile 1 Aralık 2021'de tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Mayıs ayı boyunca performansını incelediğimizde, KuCoin en yüksek değerine 4 Mayıs'ta 18.41 dolar ile ulaştı. En düşük değeri ise 12 Mayıs'ta 9.43 dolar oldu. Bu, %49'luk bir düşüş anlamına geliyor.

Analistegöre, KuCoin, yeni projeler ve duyurular sayesinde Temmuz'un sonunda 20 dolara ulaşabilir. Bu yüzden altcoin,, 10.6 dolar seviyesinde inanılmaz bir alım fırsatı sunuyor. Kripto para piyasası sert bir düzeltmeden geçerken, önde gelen uzmanlara göre kalıcı bir toparlanmanın ortaya çıkabilmesi için makroekonomik ortamın kısa vadede  değişmesi gerekiyor.

Read Entire Article