Avusturyalı Ünlü Yatırımcı: Bitcoin’in Yükselişi Altını Gölgede Bıraktı

2 years ago 98

Varlık yönetim şirketi Incrementum AG'nin yönetici ortağı Ronald-Peter Stoeferle, iki varlığın varsayımsal değer saklama anlatısı konusunda birbiriyle olan mücadelesi devam eden, Bitcoin'in son yıllardaki yükselişinin altını gölgede bıraktığını öne sürdü.

Bitcoin Yatırımcılarının Altına Yönelimi

Stoeferle, 7 Temmuz'da  Finews Asia'ya verdiği röportajda, Bitcoin'in artan kapsamının, özellikle kurumsal yatırımcıların girişleri ile varlıkların risksiz bir yatırım haline gelmesinde rol oynayacağını belirtti. Stoeferle'e göre, Bitcoin'e olan ilginin giderek artması, bazı yatırımcıları sonunda bir servet varlığı deposu arayışında altını keşfetmeye yöneltti:

Bitcoin, medya kapsamı açısından son yıllarda gösteriyi altından biraz çaldı. Para akışlarına baktığımda, burada altın fiyatı gelişimi için merkezi bir faktör görmüyorum [...] Bitcoin alıcıları daha genç, teknoloji konusunda bilgili ve genellikle para sistemimiz hakkında endişeli bireyler.

Stoeferle, Bitcoin'i anlayan birçok kripto para yatırımcısının sonunda altını keşfetmeye devam ettiğini söyledi.

Bitcoin'in Diğer Kripto Paralardan Farkı

Yönetici ortak, mevcut kripto paraların yüzde 99'unun piyasadan silindiğinde BTC'nin kendini tam olarak göstereceğini ekliyor. Stoeferle, Bitcoin'in piyasanın geri kalanından net bir ayrım olduğunu, parasal teknoloji olarak ve altına benzer şekilde finansal bir yükseltme olarak büyüdüğünü vurguladı.

Bitcoin ayrıca aldığı her yatırımla daha da güçleniyor. İki alternatif parasal varlık sınıfının tek bir fonda birleştirilmesi konsepti yatırımcılarımız tarafından beğeniliyor.

Stoeferle, uzun vadede en büyük kripto paranın önümüzdeki birkaç yıl içinde kendini kurtarmaya devam etmesi halinde altını geçme şansının oldukça yüksek olduğunu öne sürdü.

Yatırım yöneticisinin Bitcoin fiyatına ilişkin olarak yaptığı değerlendirme, en büyük kripto paranın önümüzdeki yıllarda önemli bir fiyat evriminden geçeceği yönündeki iddiasıyla bağlantılı. Stoeferle, devam eden ayı piyasasına rağmen Bitcoin'in fiyat artışının bir sonraki aşamasının henüz başlamadığını ve bir sonraki yükselişte varlığın enflasyona karşı koruma olarak artan konumu tarafından yönlendirileceğini belirtti.

Read Entire Article