Az Bilinen 4 Altcoine Dikkat! Yüzde 5566 Artış Yaşandı!

2 years ago 87

Kripto para piyasaları yeniden canlanmaya başladı ve Bitcoin 23.000 dolar bölgesini bugün de hedefliyor. Net bir geri dönüşten ve trend değişikliğinden bahsetmek güç ancak aşırı satış duygusu zayıflıyor. İflas eden şirketler, Terra krizi ve daha fazla negatif gelişme sebebiyle kripto paralar tarihi çöküşlerinden birini yaşadı.

Az Bilinen 4 Altcoin

Haftanın en fazla kazandıranlarından biri depolama, ödemeler gibi bir dizi çözüm üreten pazar yeri olan RSK Infrastructure Framework (RIF)’ün yerel tokenidir. 18 Temmuz'da RIF, 0,003 dolardan düşük bir seviyeden 0,17 dolara yükseldi ve yüzde 5,566'lık büyük kazançlar elde etti. Altcoin o zamandan beri geri çekildi ve şu anda günde yaklaşık %100 artışla 0,10 dolar seviyesinde alıcı buluyor.

Diğer altcoin ise Voyager Token (VGX), kullanıcıların düzinelerce dijital varlıkla işlem yapmasına ve kripto mevduatlarından faiz kazanmasına izin vermek için tasarlanmış bir kripto para platformunun tokenidir. VGX, bir hafta içinde %635'in üzerinde bir artışı temsil eden yedi günün en düşük seviyesi olan 0,4 dolardan 1,03 dolara yükseldi. VGX, haftalık en yüksek seviyesini kaydettikten sonra geri çekildi ve şimdi 0,45 dolardan alıcı buluyor.

Üçüncü altcoin olan TIME ise %278’in üzerinde kazanç elde etti. Son sırada riskleri tokenleştirmeye odaklanmak ve kullanıcıların fiyat volatilitesi ve risk duyarlılığını korumasını sağlamak için tasarlanmış bir blockchain protokolü olan BarnBridge'dir. BOND haftanın en düşük seviyesi olan 2,92 dolardan 9,79 dolara kadar yükseldi. Yazı hazırlandığı sırada ise 7,59 dolardan alıcı buluyor.

Kripto Paralarda Ne Oluyor?

Yaklaşık 1 saat önce dünyanın en büyük finans şirketlerinden birinin kripto para saklama hizmeti için bir anlaşma yaptığı haberi dolaşıma sokuldu. 13 trilyon dolarlık varlık saklayan şirketin attığı bu adım aslında kripto paralara kurumsal ilginin ne durumda olduğunu da gösteriyor. Daha fazla şirket kripto paraları konu alan ürünler üzerinde çalışıyor.

Ancak yasal düzenlemelerin henüz netleşmemiş olması bu şirketleri aceleci davranmaktan alıkoyuyor. Bu yıl sonu ve önümüzdeki yılın ilk yarısında netleşmesi beklenen kripto para düzenlemeleri Bitcoin ve altcoinler için daha güçlü bir yükselişe zemin hazırlayabilir. Bitcoin haberin de etkisiyle yazı hazırlandığı sırada 23.000 doları test etmek için mücadele ediyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article