Az Bilinen DeFi Tabanlı Altcoin Yüzde 720 Arttı! Bu Tarihe Dikkat!

2 years ago 91

 Merkeziyetsiz finans (DeFi) tabanlı bir altcoin, proje bir sonraki aşamaya hazırlanırken son yedi gün içinde tüm kripto para piyasasını büyük bir farkla geride bıraktı.

BarnBridge (BOND): Güncelleme, Yaklaşyor!

BarnBridge (BOND), kullanıcıların DeFi'ye yönelik riskleri en aza indirmesini sağlamayı amaçlayan bir risk yönetimi protokolüdür. BarnBridge'in yönetim ve stake için kullanılan ERC-20 tokeni BOND, bu hafta 2,94 dolardan 24,11 dolara fırladı ve sadece yedi gün içinde %720'nin üzerinde bir artış kaydetti. Devasa ralli, projedeki güncelleme beklentisiyle meydana geliyor. BarnBridge'in Twitter sayfası, projenin ikinci versiyonunun (V2) yayınlanmasının ufukta olduğunu söylüyor. Yapılan açıklamada, ''BarnBridge v2'nin ufukta olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Son kontroller, devam ediyor. Ayrıca stablecoin projesi de yolda.” açıklamasına yer verildi. BarnBridge'in Discord sunucusuna bakıldığında, kurucu ortak Tyler Ward, güncelleme için kodların çoğunun Ağustos ayına kadar yapılacağını söylüyor ve şunları ekliyor.

Kod geliyor. İşlerin beklediğinizden daha hızlı  gerçekleştiği hissettiğinim bir aşamadayız. Bu, her şeyin yolunda gittiğinin ve  zaman çizelgelerinin daha gerçekçi hale geldiğinin bir işaretidir.

Yönetici ayrıca, bu noktada, denetim boyunca devam eden değişiklikleri göndermelerine izin veren harika bir denetim firması olduklarını, verileri senkronize olarak güncelleyebildiklerini ekledi. Yaıplan açıklamaya göre, 9 Ağustos'a kadar bir çok denetim aşamasından sonra, proje hayata geçecek. Muhtemelen sonraki birkaç hafta içinde güncelleme gerçekleşecek. BOND, haftalık en yüksek seviyelerinden biraz geri çekildi ve an itibariyle 22.16 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin'de Dip Görüldü mü?

Yatırım şirketi Tacen’in kurucu ortağı ve baş ürün sorumlusu Budd White, kripto para piyasalarının yaşadığı kaoslar nedeniyle zor günler geçirdiğini yineledi. Terra ekosisteminin çöküşünden bu yana gerçekleşen büyük tasfiyelere işaret eden yönetici, toparlanma için satış baskısının azalması gerektiğine inanıyor ve şu açıklamayı yapıyor:

 Şu anda içinde bulunduğumuz  zor  makro ortam nedeniyle, büyük bir belirsizlik yaşanıyor. Bitcoin, bu süreçte adil değerinin çok altına düştü. Bu ayı döngüsüde dibin görüldüğüne inanıyorum. Büyük tasfiyeler gerçekleşti.  24.000 doları aşarsak, bir sonraki direnç seviyesi 28.000 dolarda.

Analiste göre, spekülatörler piyasadan çıktı ve uzun vadeli yatırımcıların çoğu satış yapmadı. Ayrıca, yeni aktif cüzdanların sayısındaki net artış, umut vaat ediyor. Bu nedenle, Bitcoin’in uzun vadede daha yüksek seviyelere ulaşması bekleniyor. Uzmana göre, bu tekrar bir boğa piyasasında olduğumuz anlamına gelmiyor.Ancak, hem yatırımcı hissiyatının iyileşmesi hem de BTC’nin tekrar 30.000 dolara ulaşması için önem arz ediyor. Yöneticiye göre, BTC şu anda birikim aşamasında.

Read Entire Article