Baby Doge Coin (BabyDoge) Ralliye Başlayacak Mı? Fiyat Tahminleri Neler?

2 years ago 88

Dogecoin (DOGE) alanında en büyük ve bu sebepten yüzlerce rakibi piyasaya sürüldü. Bunların çoğu başarısız oldu. BabyDoge hedefine ulaşabilecek mi? SHIB dışında henüz Dogecoin’i alt edebilen bir meme token olmadı. Fakat BabyDoge kısa vadede umut veren bir performans sergiliyor. Yatırımcıların hangi seviyeleri izlemesi gerekiyor?

Elon Musk’tan Türeyen Tokenler

Geçtiğimiz yıl Elon Musk’ın yaptığı paylaşımlardan meme token türetme diye bir hastalık vardı. Elon Musk geçtiğimiz yıl “Baby Shark” isimli şarkıyı “BabyDoge” olarak Twitter hesabında paylaşmış ve olanlar olmuştu. Nitekim Shiba Inu cinsi bir köpek sahipleneceğini söylediğinde de SHIB ciddi popülerlik yakaladı. Peki köpeğin adı ne oldu? Floki, evet bu kesinlikle tanıdık geliyor. Floki Inu isimli meme token de buradan doğmuştu.

Yani meme tokenlerin temelinde bu var. Birçoğu tarihten silinip gidecek ve Elon Musk’ın yaptığı paylaşımlar yerinde duracak. Dogecoin ve SHIB bu grubun içinden sıyrılan ve kendi güçlü topluluklarını inşa eden en iyi iki meme tokendir. Üçüncüsünün hangisi olacağını zamanla göreceğiz?

Baby Doge Coin (BabyDoge) Fiyat

BABYDOGE çok önemli 0,0000000011 dolar seviyesini korumaya devam ettiği için bugün Bitcoin’in de desteğiyle yükseldi. Bitcoin, dün açıklanan Alphabet ve Microsoft kazanç raporlarının pozitif etkisiyle yükseliyor. Nitekim ABD borsaları da beklendiği üzere pozitif açıldı. Konumuza dönecek olursak, Singapur merkezli kripto para borsası Deepcoin, Baby DogeCoin (BabyDoge) için desteği genişlettikten sonra fiyat ivme kazandı.

BabyDoge fiyatı yazı hazırlandığı sırada %4,5 artışla 0,00000000126 dolardan alıcı buluyor. Dört saatlik grafikte Baby DogeCoin fiyatı 0,000000001129 dolar civarında bir ‘bullish piercing’ deseni oluşturdu ve bu da 0,0000000001198 dolara geri sıçramaya neden oldu. Fiyat, daha yüksek seviyelere yakın konsolide oluyor.

İlerleyen saatlerde yükseliş ivmesi devam ederse 0,000000001458 dolar direncinin test edilmesi mümkün olabilir. MACD osilatörü 23 Temmuz'dan beri merkez hattın altında işlem görüyor. Ancak son zamanlarda artan histogram ile yükseliş geçişi veriyor. Bu, yükselişin devam etmesinin beklendiğini gösteriyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article