BabyDoge Alınır Mı? Dogecoin Benzeri Token’lar Hangileri?

2 years ago 87

Her ne kadar yatırımcılar ve analistler Dogecoin (DOGE) gibi meme token’lara yatırım yapılıp yapılmaması noktasında iki farklı görüşe sahip olsalar da sanıyorum ki artık bu kripto para birimlerinin popülerliğini sorgulamamıza gerek kalmadı. Dogecoin 2021 yılında büyük bir artış yaşadıktan sonra hem bir çok yeni meme token piyasaya sürüldü hem de halihazırda piyasada bulunan meme token’larda gözle görülür artışlar kaydedildi. Son 24 saat içinde ise Baby Doge Coin’de (BABYDOGE) piyasadaki düşüşe rağmen artış olduğu görülüyor.

Baby Doge Coin Fiyatı

Baby Doge Coin fiyatı yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,0000000039 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %25’in üzerinde bir artış ile ilerliyor. Şu anda piyasada bir geri çekilmenin hakim olmasına rağmen BABYDOGE’nin böyle bir artış yapmasının arkasında ise borsa listelenmesi bulunuyor gibi görünüyor.

Dünyanın popüler kripto para borsalarından olan Huobi, dün şaka coin BABYDOGE’yi listelediğini duyurdu. Huobi listeleme ile ilgili yaptığı açıklamada, “Siz istediniz, biz listeledik” açıklamasını yaptı. Bu listelemeden sonra Baby Doge Coin’in 24 saatlik işlem hacmi 56 milyon dolar ile rekor kırdı.

Bunun yanında her ne kadar düşüşler rağmen meme token’da gözle görülür bir artış yaşanmış olsa da BABYDOGE ATH fiyatının hala oldukça altında işlem görüyor.

Dogecoin Benzeri Coin’ler

Tüm meme token’ları Dogecoin benzeri kripto para birimlerine dahil edebiliriz. Dogecoin, meme topluluğunun ilgisini kripto para birimlerine çekebilmek amacıyla 2013 yılında piyasaya çıktı. Ancak DOGE’nin bundan başka amacı olmadığı için uzun bir süre geri planda kaldı. Daha sonra 2021 yılında Elon Musk’ın ve sonrasında bazı popüler isimlerin desteği ile DOGE çok büyük artış yakaladı. Böylece kripto para ekosisteminde bir meme token rüzgarı esmeye başladı.

Dogecoin benzeri kripto para birimlerinden bazılarını ise şu şekilde sıralayabiliriz: Shiba Inu (SHIB), Dogelon Mars (ELON), Samoyedcoin (SAMO), Monacoin (MONA), SafeMoon Inu (SMI), Doggy (DOGGY), Shibavax (SHIBX) ve Kangal (KANGAL).

Bunlara ek olarak yatırımcıların meme token yatırımı yaparken, risk aldıklarını ve şaka coin’lerin fiyatlarında büyük düşüşler olabileceğini unutmamaları gerekiyor.

Read Entire Article