Balinalar Yeniden 2021’in Öne Çıkan Altcoin’inin Peşine Düştü!

2 years ago 99

Zincir üstü (on-chain) veri platformu WhaleStats, son raporunda popüler köpek temalı kripto para Shiba Inu'nun (SHIB), Ethereum balinalarının hâlâ en yüksek bahis yaptığı kripto para olmaya devam ettiğini bildirdi.

SHIB'de 646 Milyon Dolar

WhaleStats'ın raporuna göre, şu anda köpek temalı kripto para SHIB, söz konusu dev Ethereum balinalarının cüzdanlarında tuttuğu ilk 10 varlık listesinin en başında yer alıyor. Bu listede Shiba Inu, ETH balinalarının yatırımları arasında en üst sıralarda yer alan MATIC, LINK ve MANA gibi diğer popüler altcoin'leri geride bırakmış durumda.

WhaleStats, Ethereum balinalarının cüzdanlarında toplamda 646.3 milyon dolar değerinde Shiba Inu tuttuğunu ve bunun ikinci en büyük köpek temalı kripto paranın balinaların nezdinde en popüler 10 kripto para listesinde ilk sırada yer aldığını gösteriyor. MATIC, MANA ve LINK de dahil olmak üzere diğer altcoin'ler ise SHIB'in oldukça gerisinde yer alıyor. Verilere göre, balinalar MATIC'de 140.1 milyon dolar, MANA'da 127 milyon dolar ve LINK'de 112.6 milyon dolar tutuyor.

Veri platformunun web sitesine göre, MANA şu anda Ethereum Blockchain'indeki balinalar arasında en çok tutulan token olsa da SHIB, ABD doları değerine göre en yüksek miktarda tutulan token.

CoinMarketCap'in verilerine göre, Shiba Inu yazım sırasında günlükte yüzde 4,73 yükselişle 0,00001247 dolardan işlem görüyor.

Balinalardan LINK Alımı

WhaleStats, ayrıca bugün erken saatlerde iki balinanın yaklaşık 3 milyon dolar değerinde LINK satın aldığını bildirdi. "BlueWhale0088" adlı balina, 1.26 milyon dolar değerinde 159 bin 866 LINK satın aldı. Aynı zaman diliminde Shiba Inu üzerine büyük miktarlarda alımlarla spekülasyon yaptığı görülen "BlueWhale0079" adlı balina ise cüzdanına toplam 199 bin 999 LINK ekledi ve bunun için 1.5 milyon dolardan fazla ödedi.

LINK, yazım sırasında 24 saatte yüzde 2,96 yükselişle 7,89 dolardan alınıp satılıyor.

Read Entire Article