Beklenen Haber Geldi! Dev Borsa, Bu Popüler Altcoin’i Listeliyor! Fiyat Pik Yapabilir

2 years ago 111
Beklenen Haber Geldi! Dev Borsa, Bu Popüler Altcoin'i Listeliyor! Fiyat Pik Yapabilir

Londra merkezli kripto para borsası Bitstamp, bu hafta yayınladığı bir blog yazısında popüler altcoin Avalanche (AVAX) kripto para birimini listeleyeceğini duyurdu.

Bitstamp’ın bu duyuru altcoin fiyatının yön değiştirmesine neden oldu. Fiyat hızlı bir artış başlatabilir.

Bitstamp Avalanche’ı (AVAX) Listeliyor

Avrupa’nın en büyük kripto para borsası olan Bitstamp, yakın zamanda yaptığı bir duyuruyla birlikte popüler altcoin Avalanche‘ı (AVAX) ve Ethereum blok zincirinde Bitcoin‘i (BTC) temsil etmeyi amaçlayan bir Ethereum tokenı olan Wrapped Bitcoin‘i (wBTC) listeleyeceğini duyurdu.

Dev borsa, yatırımcılara listelenecek bu kripto para birimlerin Euro ve Dolar karşısında takas etmesine izin verecek.

Bitstamp tarafından yapılan açıklamalarda listelemenin 10 Mart tarihinde başlayacağını ancak listelemenin bu ilk aşamasında, yalnızca gelen tokenların kabul edileceği bildirildi.

11 Mart’ta kripto para birimleri salt post modunda olacak. Bitstamp tam alım satımı etkinleştirmeden kısa süre sonra limit emirleri eşleşmeye başlayacak. Yeterli likiditenin sağlanmasıyla birlikte ise Borsa bu altcoin‘ler ile yapılacak tüm işlemlere izin verecek.

Bununla birlikte geçtiğimiz Kasım ayında, popüler kripto para borsası bir başka bilinen “Ethereum katili” olan Cardano’yu listelendi.

AVAX Fiyatı Arttı

Popüler kripto para birimi Avalanche (AVAX), son günlerde kripto para piyasasında yaşanan düşüşle birlikte bir miktar geri çekildi. Ancak bugün hem piyasanın yön değiştirmesiyle birlikte hem de Bitstamp’tan gelen haberin etkisiyle yeniden artışa geçti.

Popüler altcoin geçtiğimiz günlerde hızlı bir düşüş yaşadı ve 71 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ancak gelen bu listeleme haberi altcoin’in fiyatında artışa neden oldu.

Popüler altcoin duyurunun ardından 71 dolar seviyesinden artış başlatarak 76 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla AVAX, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %1.07’lik bir düşüşle 71.59 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Shiba Inu Listelemesi Belirsizliğini Koruyor

Avrupa’nın en büyük kripto borsası Bitstamp, geçtiğimiz Aralık ayında Shiba Inu için destek ekleyeceğini duyurdu, ancak tokenin listelenmesi teknik sorunlar nedeniyle ertelendi. SHIB‘nin borsada ne zaman listeleneceği ise belirsizliğini hala koruyor.

Baştan sona Ağustos 2011’de kurulan Bitstamp, 267 milyon dolara ulaşan günlük işlem hacmiyle önde gelen bir endüstri oyuncusu olmaya devam ediyor.

Read Entire Article