Beta Finance Coin Nasıl Alınır?

2 years ago 91

Beta Finans, kripto varlıkları ödünç almak, ödünç vermek ve açığa satış yapmak için yetkiye ihtiyaç duyulmayan para piyasasıdır. Bu, herhangi birinin herhangi bir zamanda herhangi bir kripto varlığı için bir para piyasası oluşturabileceği anlamına gelir.

Beta Finance (BETA) Nedir?

Yapılan açıklamalara göre Beta Finance ile borç verenler sadece popüler varlıklarda değil, aynı zamanda bugün var olan yield farming tokenleri de dahil olmak üzere kripto varlıklarının uzun listesinde risksiz getiri elde edebiliyor. Borçlular ise teminat olarak ETH ve/veya stablecoin sağlayarak kripto varlıkları ödünç alabilirler. Bu, kullanıcılara mevcut konumlarını kaybetmeden şu anda sahip olmadıkları varlıkları kullanmayı gerektiren diğer protokollerle etkileşimde bulunurken esneklik sağlar.

Yatırımcılar, ETH veya stablecoin'lerini teminat olarak kullanarak herhangi bir kripto varlığını açığa satabilirler. Beta, kısa pozisyonları başlatmayı ve yönetmeyi basitleştiren entegre bir "1-Click" Short sunar.

Ekibin açıklamalarına göre açığa satış, DeFi'de eksik olan fiyat volatilitesine ve kritik finansal altyapı parçasına karşı dengeleyici bir güç. Volatilitenin norm olarak kalmasına izin vermek ve fiyat düzeltmeleri için tasfiye basamaklarına bağlı olmak yerine, DeFi kullanıcılarının açık varlıklara basit ve sorunsuz bir deneyim sunarak fiyat volatilitesine karşı bir güç olarak hareket etme becerisine sahip olmalarını sağlamak istediklerini ifade ediyorlar

Beta Finance, daha değişken varlıkları desteklemek için izole bir teminat modelini takip eder, yani tasfiye riski altındaki teminatlı bir pozisyon başka bir pozisyonu tehlikeye atmaz. Başlangıçta Beta Finance, ETH, USDC, USDT ve DAI'yi geçerli teminat olarak destekliyor ve topluluk 2. aşamada ek teminat desteği önerebilir ve oy verebilir. Teminatlar çeşitli teminat faktörlerine tabidir: Stablecoin'lerin teminat faktörü %90 ve ETH'nin teminat faktörü %80'dir.

Bunlara ek olarak platformun yerel kripto para birimi olan BETA, Ethereum ve BSC üzerinde bir ERC-20 tokenı olarak karşımıza çıkıyor.

BETA Coin Nereden Alınır?

BETA Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. BETA Coin; Binance platformunda BETA/BTC,BETA/ETH, BNB/ETH, BETA/USDT ve BETA/BUSD paritelerinde işlem görüyor. BETA Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 0,13 dolardan alım satım işlemi görüyor.

BETA Coin satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen üç pariteden de BETA Coin satın alabilirsiniz. BETA/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. BETA/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından BETA Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article