Binance Bu Altcoinden Milyarlarca Yaktı! Devamı Gelecek!

1 year ago 77

Dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance sözünü tuttu. Kimilerine göre mantıksız ancak topluluk bunu istiyor. CZ bu kripto para topluluğundan gelen talebe önce farklı bir öneriyle yaklaşmıştı. Ancak tepki çekince daha fazla kullanıcının Binance üzerinde işlem yapmasını hedeflediği için şok yakım desteğini açıkladı.

Binance LUNC Yakımı

Binance LUNC işlem çiftlerinden gelen tüm alım/satım ücretlerini (spot ve marjin) LUNC yakım adresine göndermeye başladı. Yakılacak LUNC miktarı elde edilen kazancın karşılığı olarak hesaplanıyor. İlk yakım ise bugün gerçekleşti. 21 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında LUNC işlem çiftlerinden 1,8 milyon dolar kazanan Binance bunun karşılığı olarak 5,595 milyar adet LUNC tokeni yakım adresine gönderildi. Bugün yayınlanan duyuruya göre yakımlar devam edecek.

Haftalık olarak yapılacak yakımlar bir sonraki duyuruya göre devam edecek. İlk müjde 21 Eylül tarihinde paylaşılmıştı ve LUNC fiyatı bu haberin etkisiyle ciddi anlamda artış gösterdi. Fakat bu herkesi memnun etmedi. Terra iflasından bu yana Terraform Labs içinden istihbarat sızdıran topluluk üyesi FatMan, Binance’ı milyonlarca doları çöpe atmakla suçladı.

“Bu parayla çok iyi projeler geliştirecek ekipler oluşturulabilir. Ancak Binance LUNC ordusunun emriyle yakım adresine 1,8 milyon dolar gönderdi. Bunun toplam arza etkisi %0,09 olacak. Bunun ne kadar saçma olduğunu bir düşünün. Bu parayla fayda üretecek bir dizi ürün oluşturabilirsiniz”.

LUNC Fiyatı

Artık LUNC yatırımcıları haftalık olarak daha fazla işlem yapıp yakım oranını artırmak zorunda. FatMan ve bazı topluluk üyeleri tüm bu çabaların boşuna olduğunu düşünse de adeta bir meme tokene dönüşen LUNC artık bir orduya sahip. Tıpkı Ship Army gibi sosyal medyada büyüyorlar. Hatta CZ’ye isteklerini kabul ettirebilecek kadar etkili hale geldiler.

Yine de tüm bunlar Terra Classic ağının bir hayalet kasaba olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Fayda üreten uygulamalar alternatif ağlara ve Terra 2.0’a gitti. Toplam arz yaklaşık 7 trilyon ve Binance yakımları bile arzı eski seviyelerine düşürecek gibi görünmüyor. Spekülatif fiyat hareketleri yatırımcıları cezbetse de bu altcoin için risk gittikçe büyüyor.

LUNC yazı hazırlandığı sırada 0,000311 dolardan alıcı buluyor. Şimdilik 0,00035 dolar aşılmalı ve 0,00045 dolara yolculuk başlamalı. Ancak fiyat dediğimiz gibi spekülatif hareket ediyor ve teknik analizin ne söylediği ilerleyen saatlerde pek önemli olmayabilir.

Read Entire Article