Binance, Bu Futbol Ligi ile Ortaklık İmzalayarak Kripto Sponsoru Oluyor!

2 years ago 113

Kripto piyasasının dev borsası Binance, Brezilya’daki dört büyük futbol liglerinin tek kripto sponsoru oluyor. Ortaklık ülkenin birincil futbol müsabakalarını kapsarken, taraftar katılımının ve kriptoların da anlaşmaya dahil olduğu belirtiliyor.

Binance CBF Ortaklığı

Spor ile kriptoların ilişkisi gün geçtikçe büyüyerek devam ediyor. Bu ortaklıklar, reklam açısından hem kriptolar için önem taşırken hem de benimsenmenin artışını onaylıyor. Binance, bu ortaklıkla beraber Brezilya’nın ana futbol derneği olan Confederaçao Brasileira de Futebol (CBF) ile anlaşmış oluyor.

#Binance is now the exclusive crypto sponsor for Brasileirão, the elite @CBF_Futebol tournaments in Brazil.

The partnership will target the association of Binance’s brand to these tournaments, in addition to plans for Fan Tokens and NFTs, among other projects.

— Binance (@binance) May 9, 2022

Anlaşmanın ayrıntılarına göre Binance, Güney Amerika ülkesi Brezilya’nın futbol karşılaşmaları için tek blockchain ve dijital varlık ortağı olarak hizmet etmeyi hedefliyor. CBF, Brezilya’daki futbol sektörü için ekonomik olarak ciddi önem taşıyor. Binance ile CBF’nin bu ortaklığı, kriptoların tanıtılması ve öneminin anlaşılması için büyük bir adım oluyor. CBF’nin direktörü Lorenzo Perales, ülke çapında zaten halihazırda token hayranlarının olduğunun ve NFT’lere de büyük bir ilgi olduğunun altını çiziyor.

Perales, Binance ile bu ortaklığın dijitalleşmeye daha çok yardımcı olacağını ve öte yandan kripto sektöründen de futbola yeni taraftarlar geçebileceğini belirtiyor. Anlaşma ile Binance, ana erkek futbol bölümü olan Brasileirao Assai ve yerli kadın futbol ligleri olan Brasileirao Kadın A-1, A-2 ve A-3 ile ortaklık kurmuş oluyor.

Kripto Spor İlişkisi ve Binance

Binance CEO’su Changpeng Zhai konu hakkında şunları söylüyor:

“Spor, topluma dahil olmak için önemli bir itici güçtür. Futbolun Brezilya kimliği ve kültürü güçlü bir bağlantı içeriyor. CBF ile ortaklığımız mutlak bir şekilde kripto benimsenmesini büyütecektir. Binance kullanıcıları, kripto ve blockchain adına Brezilya’da olumlu bir etki yaratacaktır.”

Bu duyuru, CZ şirketinin Simpaul Investimentos olarak tanınan bir merkez bankası tarafından düzenlenen borsayı satın alma planlarından birkaç ay sonra geliyor. Dolayısıyla bu adımlar, Binance’nin Güney Amerika’daki hizmetlerini genişlettiğini ve Brezilya’da bir varlık oluşturmaya çalıştığını gösteriyor. Ayrıca bu, Binance için ilk spor adımı da olmuyor. Binance, yakın zamanda sonuçlanan Afrika Uluslar Kupası Turnuvası’nın da ana sponsoruydu.

Read Entire Article