Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan Dikkat Çeken Likidite Açıklaması!

2 years ago 95

Kripto para borsası Binance’ın CEO'su Changpeng Zhao, yaşanan ayı sezonu neticesinde likidite krizi yaşayan birkaç şirketin ardından Binance için böyle risk maruz kalmasıyla ilgili soruları yanıtladı.

Binance'ın Bağı Yok

CNBC TechCheck ile yaptığı yeni bir röportajda Binance CEO’su Changpeng Zhao, şirketinin mali olarak çöküş yaşayan kripto para şirketleri ile herhangi bir bağı olmadığını belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Halka açık isimlerin hiçbiriyle ilgilenmiyoruz. İsimlerini vermeyeceğim ama bizim o şirketlere borcumuz yok. Bu sebeple bu işe karışmadık. Adımız bahsedilen olayların hiçbirinde geçmedi.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen olumsuz kripto para manşetlerine rağmen Changpeng Zhao, kripto para ekosisteminin nispeten daha iyi bir konumda olduğunu ve teknolojisinin temelinin oldukça güçlü olması nedeniyle uzun vadede mutlaka ilerleme kaydedeceğini belirtti.

Binance Deneyimi

Binance CEO’su ayrıca şirketin mevcut piyasa koşullarında sadece hayatta kalma savaşı vermeyip önümüzdeki aylarda genişlemeye hazır olduğuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Binance CEO’su röportajını şu ifadeleri ile sonlandırdı:

Bence birçok borsa nakit rezervlerini iyi yönetemedi. Birçok borsanın ilk ayı piyasası olabilir. Binance olarak bu gibi durumlardan birkaç kez geçtik. Bu sebeple paramızı iyi yönettik. Artık daha fazla işe alma, güçlü şirketlere daha fazla yatırım yapma ve ayrıca konum olarak iyi şirketler olmaları durumunda nakit sıkıntısı çeken bazı şirketlere yardım amaçlı nakit rezervlerimiz var. Aslında bugün bir yıl öncesine göre çok daha fazla fırsat görüyoruz.

Öte yandan Binance CEO’su bahsi geçen kripto para borsalarını açık bir şekilde dile getirmese de bunların iflasın eşiğine kadar gelen Celsius Network ve Three Arrows Capital olduğu belirtiliyor. Ayrıca bu iki kripto para şirketi için net bir durum oluşmamasına rağmen borsalar yatırımcılarını büyük çaplı zarardan kurtarmak için birçok yeni adım atıldığı duyurdu.

Read Entire Article